Antioksidantno razpršilo za obraz in telo – NAJEM

Qmist izboljšuje nivo hidratacije

Nobelov nagrajenec Albert Szent-Gyorgyi je v svojem govoru leta 1937 povedal: »Živa celica potrebuje energijo, ne le za pravilno delovanje vendar tudi za vzdrževanje svoje strukture« … »in izkazalo se je, da naše telo v resnici potrebuje le eno gorivo – to je vodik.« Vodik je najmanjši in najlažji antioksidant na svetu.

Zaradi svoje majhne teže, lahko vodik preprosto prodre skozi celične membrane, kjer obnovi celice, ki so bile poškodovane s strani prostih radikalov. Oksidacijsko škodo našim telesom povzročijo škodljivi prosti radikali. To je eden glavnih vzrokov bolezni. Vodik je eden najboljših antioksidantov, ki preprečuje oksidacijo celic z nevtralizacijo prostih radikalov s svojim redukcijskim potencialom.

To je do 100x večja učinkovitost v primerjavi z vitaminom C. Poleg tega voda, obogatena z vodikom, nima stranskih učinkov in se lahko uporablja brez omejitev. Takšni vodi pravimo tudi ionizirana voda.

Kaj ionizirana voda naredi za vas?

• Izboljšuje nivo hidratacije  (do 6x bolje kot običajna voda iz pipe)

• Izboljšuje zdravljenje pred-diabetičnih stanj

• Izboljšuje absorpcijo prehranskih dopolnil

• Izboljšuje funkcije prebavil

• Izboljšuje telesne procese proti staranju (bolj sijoča in prožnejša koža, pomaga pri izgubi teže…)

• Protivnetne lastnosti

• Izboljšuje kakovost spanja

• Izboljšuje funkcionalnost možganov in spomina

 

Q-Mist antioksidantno razpršilo za obraz in telo

Qmist je vlažilni antioksidant

Qmist je vlažilni antioksidant

Qmist je vodni ionizator obogaten z vodikom, ki bo vaši koži pomagal pri obnavljanju in jo poživel. Narejen je na osnovi številnih strokovnih študij in raziskav o uporabi vodikove vode pri terapijah za kožo. Vsako vodo preoblikuje v vodo, obogateno z vodikom, in vam tako pomaga, da se brez težav poslovite od suhe kože, gub ter ohranjate mladosten in svež videz.

Qmist je prenosni ionizator, ki:

  • je vlažilni antioksidant – pomaga pri obnovi kože (npr. sončne opekline). Voda, obogatena z vodikom, pomaga pri preprečevanju prostih radikalov, ki jih povzročajo UV žarki zaradi stalne izpostavljenosti sončni svetlobi.
  • zmanjšuje pore in pomaga pri odpravljanju aken. Pomaga v boju proti aknam. Ustavlja vnetja, zmanjšuje akne, prisotnost ostalih odpadkov  – vodikova voda vsebuje močne protivnetne lastnosti, ki izločajo toksine in bakterije v koži.
  • vlaži kožo . Q-Mist z elektrolizo ustvarja mikro vodne grozde, zaradi česar je voda bolj biološko dostopna celici oz. jo celica lažje, boljše in hitrejše absorbira.

 

Q-mist lahko kupite ali najamete:

Cena najema znaša 25 €/30 dni. Ob najemu Bioptrona pa samo 20€/30 dni  ali 30€/60 dni.
Nakup Q-mista znaša 69 €.

 

 

Dodatne informacije na uradni strani.