Vitalife magnetno resonančna terapija – R-system

Kaj je Vitalife magnetno resonančna terapija?

Kar je bilo že mnoga leta uspešno v rabi v športni medicini, se je zdaj uveljavilo na mnogih področjih medicine: od obravnave kroničnih bolečin in bolezni povezanih s stresom, preko ortopedije, zobozdravstva in ginekologije vse do komplementarne onkologije.vitalife najem

Kot dokazano, pulzirajoča magnetna polja sistema VITA-LIFE podpirajo obnavljanje celic in tako pozitivno delujejo na celoten organizem. Magnetno resonančna stimulacija ima širok spekter uporabe, od pomoči pri boleznih do aktivne preventive.

S sistemom VITA-LIFE imate v rokah orodje, s katerim lahko v mnogih primerih pomagate pacientom pri zdravljenju. Mednarodne raziskave kažejo na učinkovitost stimulacije z magnetno resonanco in potrjujejo to metodo kot smiselno dopolnitev h klasičnim terapijam.

VITA-LIFE R-sistem ustvarja šibko magnetno polje, ki nudi pomoč vašemu telesu ob daljši zdravstveni oskrbi. Služi sprostitvi in aktivaciji ter se v medicini uporablja za podporo zdravljenju. Magnetno-resonančna stimulacija zagotavlja takoj občutne rezultate na naravno blag, a zelo učinkovit način. Vsaki posamezni celici v telesu so dodeljene specifične naloge. Magnetno resonančna stimulacija organizmu pomaga, da poveča dotok hranilnih snovi in kisika, kot tudi izločanje odpadnih snovi. Aktivirajo se naravne sile samozdravljenja telesa. Na ta način se lahko pri najrazličnejših indikacijah doseže dolgotrajno izboljšanje telesnih funkcij. Povečata se prekrvavitev in oskrba s kisikom, spodbudita se presnova in imunski sistem, bolečine pa se zaradi neposrednega vpliva na živčni sistem ublažijo.

 

Kako Vita life pomaga spodbuditi celični metabolizem?

Magnetno-resonančna stimulacija je nastala iz starodavne terapije magnetnega polja.  Za razliko od ”terapije magnetnega polja”, kjer so večinoma bili uporabljeni statični magneti z visoko magnetno močjo, magnetno resonančna stimulacija izkorišča pulzno (vibrirajoče) elektro-magnetno polje. VITA‐LIFE uporablja te magnetne impulze z nizko energijo in nizko magnetno močjo na podlagi posebne signalne oblike z optimiziranim signalnim zaporedjem.

VITA‐LIFE magnetna resonanca  se ne osredotoča na doseganje specifičnega terapevtskega učinka, ampak organizmu priskrbi moč, ki jo potrebuje, da si pomaga sam. Stimulira in aktivira človeške samo-zdravilne sposobnosti.

Učinki magnetne terapije:

  • izboljšanje presnove,
  • povečanje zmogljivosti,
  • skrajšanje regeneracijskih dob,
  • zmanjšanje tveganja poškodb,
  • aktivacija naravnih moči samozdravljenja organizma,
  • lajšanje bolečin zaradi spodbujanja prekrvavitve.

Kontraindikacije: terapijo se odsvetuje nosečnicam, pacientom s srčnim spodbujevalnikom, epileptikom,če imate hude srčne aritmije in popuščanje srca (le pri stopnjah III in IV), hude krvavitve z izgubo krvi več kot 1L.

vitalife megnetna terapija

Prednost Vita-life magnetoresonančne terapije je “Biofeedback senzor” , to je naprstnik, ki bere srčni utrip. Informacijo pošlje kontrolni enoti R-system-a, ki nato interpretira podatke in svoje parametre prilagodi patentirani kontrolni zanki. Če je simpatični živčni sistem (ki je odgovoren za regulacijo organov) preveč aktiven, bo R-system zagotovil umiritev. V nasprotnem primeru, če pri posamezniku prevladuje parasimpatični sistem, bo R-system izbral bolj stimulacijsko (vzpodbujevalno) nastavitev. To pomeni, da se magnetno polje spremeni glede na trenutne zahteve posameznikovega telesa v realnem času.

Magnetno-resonančna stimulacija pomaga izboljšati absorpcijo hranilnih snovi in kisika ter tako podpira regeneracijo celic. S tem prav tako na učinkovit način zagotovi odvajanje odvečnih materialov. Telo je stimulirano z magnetnim poljem, ki vibrira znotraj enake frekvence kot sama celica.

Najem naprave Vita-life R-system:

14 dni najema Vita-life … 120 €
21 dni najema Vita-life … 160 €
30 dni najema Vita-life … 180 € + Gratis najem Zapperja za 30 dni
60 dni najema Vita-life … 320 €  + Gratis najem Zapperja za 30 dni

dodatnih 7 dni najema Vita-life s predhodnim najemom za zgornje obdobje … 45 €
Aparati so pred najemom razkuženi s PRI-MA DEZINFEKCIJSKIMI ROBČKI, ki uničijo viruse.

Možnost nakupa naprave Vitalife. Kontaktirajte nas za več informacij.

Bolezenske indikacije si oglejte tukaj!

 

Princip delovanja Vita-life R-systema:

https://www.youtube.com/watch?v=lMf3T3AqDlU

 

Več filmov o Vitalife terapiji…