POZITRON PLUS NANO – tehnični nevtralizator škodljivih sevanj

Ravno zaradi hitrega napredka sodobnih tehnologij in velike potrebe sodobnega človeka po zaščiti pred prekomernimi škodljivimi učinki ELEKTROSMOGA je nastal eden najučinkovitejših NANO – TEHNIČNIH IZDELKOV – POZITRON PLUS.

Izraz NANOZNANOST IN NANOTEHNOLOGIJA zajema znanstveni in tehnološki razvoj struktur in sistemov, katerih dimenzije so reda velikosti nanometrov (0,000000001 metra).Pozitron plus zaščita

Elektromagnetno valovanje tako kot vse druge energije potuje skozi bivalni in delovni prostor ter prehaja skozi naše telo in predmete, ki nas obdajajo. Na ta način aktivirajo imunski sistem za obrambo telesa pred agresivnimi energijami. Ker je koncentracija škodljivega ELEKTROSMOG-a, ki nas danes obdaja, veliko previsoka, se je človeški imunski sistem noč in dan prisiljen boriti z nenaravnimi škodljivimi frekvencami, sčasoma pa se obrambne sile izčrpajo. Tako oslabljeno človeško telo je veliko bolj dovzetno za številne duševne in fizične zdravstvene tegobe.

Če torej želimo dolgoročno ohraniti dobro fizično in psihično zdravje, je to najbolj zanesljiv način, da NEVTRALIZIRAMO NEGATIVNE FREKVENCE S POMOČJO POZITIVNIH, FIZIOLOŠKIH FREKVENC. Na tem principu deluje POZITRON PLUS, ki v prostor okoli sebe pošilja lasten programiran spekter frekvenc, ki se po ZNANEM ZAKONU FIZIKE – INTERFERENCI VALOV V PROSTORU zoperstavljajo patološkim frekvencam in jih tako nevtralizirajo.

POZITRON PLUS je inovativen, visoko sofisticiran izdelek, izdelan s tehniko ustvarjanja tankih filmov iz več vrst posebej pripravljenih in obdelanih celuloidnih materialov in filmskih folij, vrhunskih lastnosti.

To je prva stopnja proizvodnje, kjer se polaritete prilagodijo na 40 definiranih točk za nadaljnjo obdelavo. Drugi fazi proizvodnje sledi NANOTEHNOLOŠKA OBDELAVA, ki izvaja programirane frekvence v vsaki od 40 točk.

Skozi ti dve osnovni proizvodni fazi prvotni celuloidni material popolnoma spremeni svojo molekularno strukturo, novonastali material pa v prostoru okoli sebe KOT MALI ODDAJNIK začne oddajati lasten energijski spekter frekvenc, na katere je programiran.

Tretja, zadnja faza izdelave sledi skozi specifičen tehnološki proces smole (stiskanje zaščitnega filma naravne smole), ki izdelek ščiti pred zunanjimi vplivi ter omogoča brezhibno dolgotrajno delovanje in trajnost izdelka.

Zahvaljujoč temu, samo postavite POZITRON PLUS v prostor, ki ga želite zaščititi, in s svojimi programiranimi frekvencami, po principu znanega fizikalnega zakona – INTERFERENCE (pozitivno valovanje vstopa v frekvenco negativnega vala), bo NEVTRALIZIRAL. ŠKODLJIVA SEVANJA IN NAPOLNITE PROSTOR S POZITIVNO ENERGIJO!

Pozitron za pse in mačke

Pozitron za pse in mačke

POZITRON PLUS IMA 4 FUNKCIJE:

1) Je zelo močan domači ali poslovni sistem za nevtralizacijo patogenosti širokega spektra škodljivih tehničnih sevanj.

2) Je zelo zmogljiv domači ali poslovni sistem za nevtralizacijo patogenosti širokega spektra škodljivih naravnih sevanj (podzemni tok, Hartmannovo, Curryjevo sevanje…).

3) Pri visoki hitrosti harmonizira energijo telesa, pospešuje pretok energije skozi vse organe in organske sisteme človeka (fiziološka stimulacija avtonomnega živčnega sistema) in s tem pripomore k hitremu dvigu imunosti.

4) V prostor, v katerem živimo ali delamo, umešča programirane pozitivne frekvence, ki dobesedno uničujejo negativno energijo prostora in tako pripomorejo, da se ljudje v tem prostoru počutijo bolje, bolj veselo, manj prepirljivo, manj napeto, bolj optimistično in imeti več pozitivne energije.

Za nakup in več informacij obiščite Pozitronovo stran.
Koda za 5% popust in gratis dostavo, ki jo vpišete ob naročilu: bodizdrav5%