Mnenja strank

Fiona Novak, študentka fizioterapijeFiona Novak, študentka fizioterapijeoperacija artroskopije, površinska rana

Za Bioptron sem se odločila po operaciji artroskopije, ker me je zanimalo koliko mi bo brazgotina od šivov zbledela in z rezultatom sem zelo zadovoljna:)  Da se učinek Bioptrona še bolje vidi , sem "kot nalašč" padla s kolesom. Rezultat je bil že po drugem dnevu apliciranja neizmerno boljši! Prilagam sliko.

SanjaSanja

Po operaciji prsi sem imela hude bolečine in veliko oteklino. Prvi teden sem jemala močne analgetike, katere je predpisal zdravnik, potem pa sem začela hoditi na terapije Bemer. Sedaj 3 tedne po posegu, lahko rečem, da bolečin več ni in da se je rana izredno lepo zacelila. Več punc, katere poznam, je imelo težave še vsaj 6 tednov po posegu, včasih pa tudi dalj. Priporočam Bemer terapijo vsem, ki si želite, da vas čim prej neha boleti in da se rana hitro in lepo zaceli. Tudi zato, ker je kirurg ne zareže le na zunanjem, kar vidimo, ampak gre rez pod celotno mišico, in to sta dve veliki rani, na kateri ne moremo vplivati s kremami in podobnim, zato je pomembno, da se reševanja tega problema na način, kot ga omogoča Bemer.

Dragica Babnik, upokojenkaDragica Babnik, upokojenka

Za Bemer terapijo sem izvedela preko spletne strani, kjer ste imeli v akciji terapijo. Za terapijo sem se odločila, zaradi neznosnih bolečin v hrbtenici – predvsem v ledvenem delu. Da deluje mi je bilo jasno, ko sem lahko sla po stopnicah brez večjih bolečin ( prej sem hodila z dvigalom, če je le bila možnost). Ko sem ležala v postelji sem imela največ težav in bolečine že samo pri obračanju, za vstajanje iz nje je bil pa to celoten proces ali mi je pomagal mož. Zaradi hitrejšega protibolečinskega delovanja terapije sem se odločila, da vzamem še dodatne terapije v kombinacij z aplikatorjem, ki mi je še dodatno stimuliral ledveni predel. Je odlična protibolečinska terapija, zato bi jo priporočila vsem, ki trpite zaradi bolečin v hrbtenici, okončinah, sklepih. Sama dan preživim zdaj brez uporabe protibolečinskih pripravkov.

Matjaž Nanut, Ljubljana, 45 letMatjaž Nanut, Ljubljana, 45 let

Za terapijo Bemer sem se odočil zaradi težav povezanih s hrbtenico in sicer izgube moči, mravljinčenja in omejene gibljivost v nogah, predvsem v gležnjih ter bolečin in zatekanja desnega kolena in s tem povezanih težav s hojo. Po nekaj deset opravljenih terapijah (3 do 5 tedensko) sem opazil opazno izboljšanje, predvsem v tem, da se je občutno povečala gibljivost (razmiganost) kolkov, poleg kolčnih pa so se 'prebudile' tudi nekatere mišice gležnja in stopala. Koleno je popolno gibljivo (popolna ekstenzija in fleksija), bolečine in zatekanje pa sta popolnoma izvenela. Poleg tega sem opazil naslednje nepričakovane učinke terapije:

  • več let stara posledica opekline na koži noge je praktično izginila,
  • več let stara posledica globoke odrgnine na koži kolena se je v veliki meri zmanjšala (ca. 75%),
  • veliko lažje premagovanje obremenitev in pomanjkanja kisika pri aerobnih obremenitveh, opaženo in izrazito predvsem pri plavanju.

Zaradi vsega nevedenaga sem si ponosno nabavil Aparat BEMER CLASSIC SET, ki ga vsakodnevno uporabljam, zdravstveno stanje pa se še nadalje izboljšuje.

Karmen, Ljubljana (54 let)Karmen, Ljubljana (54 let)

Zaradi dolgoletnih in dolgotrajnih težav, ki jih imam s svojo peto, sem pogosto iskala in preizkušala razne alternativne terapije. Odločila sem se tudi za Bemer terapije. Že po prvem sklopu petnajstih terapij sem čutila spremembe po vsem telesu. Bolel me je tudi kolk in bolečin ni bilo več, izboljšala se je tudi cirkulacija­ pretoka krvi v peti. Po drugem sklopu terapij se je učinek terapij samo še stopnjeval. Lažje hodim, bolečine so manjše in lahko tečem 10 minut, kar je bilo prej povsem nemogoče. Terapije so prijetne, neagresivne, z izrazitimi pozitivnimi učinki. Zadovoljna sem s svojo odločitvijo in jih priporočam vsem, ki imajo težave, da jih preizkusijo.

Uwe. S.Uwe. S.

Po hudi prometni nesreči sem dobil diagnozo paraplegija. Z redno terapijo sem v nekaj tednih dosegel napredek na nevrološkem in fizikalnem področju. Že po nekaj tednih sem lahko prehodil krajšo razdaljo brez pomoči palice. Prepričan sem, da je ta terapija prispevala k temu.

Pacient z multiplo sklerozoPacient z multiplo sklerozo

Na začetku bolezni nisem mogel več stabilno stati, kasneje sem se začel spotikati in padati precej pogosto. Moj zdravnik me je vprašal ali sem že kdaj slišal za multiplo sklerozo. Takrat nisem vedel še nič o tej bolezni, a me je skrbelo, kaj me še čaka. Ob uporabi te terapije zdaj lahko hodim celo po stopnicah.

Tina Weirather, Svetovna prvakinja v smučanjuTina Weirather, Svetovna prvakinja v smučanju

Bemer terapijo uporabljam že kar nekaj časa in prepričana sem, da je zdravljenje zelo olajšalo moje poškodbe, ki sem jih trpela v zadnjih nekaj letih. Pogosto imam bolečine v hrbtu in modrice – še posebej zelo boleče in dolgotrajne modrice so povzročili moji smučarskih čevlji. Uporabljam terapijo Bemer, da bi to preprečila in opazila sem, da se moje poškodbe bistveno hitreje zacelijo. Bila sem prijetno presenečena, ko sem večkrat ugotovila, da se lahko regeneriram veliko hitreje z Bemer terapijo po težkih treningih, tako lahko treniram še bolj intenzivno.

Scorpions, Rudolf SchenkerScorpions, Rudolf Schenker

Odkar uporabljam terapijo, se počutim močnejšega, bolj vitalnega in imam popolnoma drugačen pogled na svoje telo; kot da bi telo in um postala eno.

Marc Girardelli, petkratni svetovni prvak v alpskem smučanjuMarc Girardelli, petkratni svetovni prvak v alpskem smučanju

Terapija me je prepričala od prvega trenutka. Boljša vzdržljivost in zmanjšan riziko za poškodbe sta odločilna faktorja v profesionalnem športu. Svojo izkušnjo sem delil tudi s svojimi kolegi atleti in od takrat je terapija Bemer nepogrešljiva.

Boris Becker, teniška legendaBoris Becker, teniška legenda

Dolga teniška kariera in poškodbe, ki so nastale kot posledica napornih treningov, so pustile svoje sledi. To sem moral sprejeti. Odkar uporabljam terapijo Bemer, čutim veliko olajšanje v sklepih, moje splošno dobro počutje pa se je neizmerno izboljšalo kot posledica.

Vsa mnenja so zgolj mnenja strank in ne odražajo stališča Studia Bodizdrav.


V kolikor ste bili zadovoljni s terapijo lahko napišete mnenje:
* obvezno polje

Dovoljene priponke (jpg,jpeg)
Max velikost 1mb