Detektor prisluškovalnih naprav in kamer

Ali imate občutek , da vas nekdo nadzira ali zasleduje? Da uhajajo informacije iz sestankov? Greste na dopust in si želite zasebnosti v hotelu? Odkrijte morebitne prisluškovalne naprave v vašem stanovanju, hotelu, pisarni ali avtu, to je sedaj enostavno. Varujte svojo zasebnost in preverite ali vas kdo nadzoruje. Pri nas si lahko izposodite detektor prisluškovalnih naprav, ki odkriva brezžične oddajnike za snemanje zvoka in slike. Uporaba je zelo enostavna, priložimo vam tudi video navodila. Cena pregleda ene sobe, ki jo izvede detektiv stane cca 500 eur.

Antispy detektor za odkrivanje prisluškovalnih naprav

Detektor Antispy odkriva:

  • Omrežja 2G,3G,4G
  • nalaganje podatkov GPS lokatorja – sledenje
  • 1.2G/2.4G brezčične kamere
  • skriti mikrofoni
  • Frekvenčno območje: 1MHz-8000MHz

Detektor se uporablja za odkrivanje prisluškovalnih naprav (vseh vrst), daljinskih miniaturnih kamer ter ostalih skritih oddajnikov. Frekvenčni razpon naprave 1MHz- 8GHz. Naprava vas na skrite naprave opozarja z zvokom in svetlobnim signal metrom. Nastavljiva nastavitev občutljivosti zaznavanja. Naprava ima vgrajeno polnilno baterijo za dolgo uporabo.

Cena najema detektorja Antispy:
5 dni … 30 €
10 dni … 35 €
20 dni … 40 €
30 dni … 45 € + gratis vizualni detektor*
Dostava po pošti … 6 €

*Vizualni detektor za detekcijo žičnih kamer:
doplačilo +7€ na osnovno ceno

Osnovna navodila dobite po mailu. Če želite svetovanje kako še bolje odkrivati prisluškovalne naprave,  se doplača 10 eur za 10-15 min svetovanje – to navedite pod opombe.

 

Detektor za kamere

Vizualni detektor odkrije žične in brezžične kamere.
Leča kamere se zasveti, tako lahko locirate žične in brezžične spy kamere.
Enostaven za uporabo.
Dopolni delovanje RF detektorja, ki ne zazna žičnih kamer.
Ta detektor lahko najamete samo skupaj z drugo napravo.

 

 

Video skener – sprejme sliko skoraj vseh brezžičnih video kamer (900MHz ~ 2700MHz).

Video skener za kamere

Video skener kot brezžični video monitor hitro in enostavno najde in zazna eno ali več skritih brezžičnih kamer (varnostne kamere, varuške, spy kamere…) in vam dovoli, da vidite, kaj opazovalci vidijo. 2,5-inčni barvni monitor visoke ločljivosti TFT prikazuje video sliko, medtem ko okno LCD prikazuje natančno frekvenco prenosa. Samodejno skenira vse pogosto uporabljene video frekvence v manj kot 5 sekundah in jih prikaže , nato si pogledate vse kamere . Selektivna občutljivost antene omogoča “zaklepanje” na virih, oddaljenih do 150 m (odvisno od moči izvornega oddajnika). Z video skenerjem lahko v trenutku veste ali vas opazuje kamera in jo tako tudi locirate ter ukrepate predno bo prepozno. Saj veste, ko enkrat pride video na splet, ga ni mogoče ustaviti.

Cena najema Video skenerja:

10 dni … 60 €
20 dni … 80 €
30 dni … 90 € + gratis vizualni detektor*

*Vizualni detektor za detekcijo žičnih kamer:
doplačilo +7€ na osnovno ceno

 

Želite, da namesto vas preverimo vaš prostor ali vozilo ?

Z natačnim detektorjem opravimo protislušni pregled vašega prostora po dogovoru. Pri tem uporabljamo vse naprave, ki so na voljo za izposojo, poleg tega pa še profesionalni detektor brezžičnih oddajnikov in tudi fizično preverimo vse sumljive predmete in skrita mesta. Seveda ne bomo uporabljali naprave, ki jo imajo zasebni detektivi, saj le ta stane preko 10000 eur. Če niste politik, znana oseba ali velik podjetnik, bo v večini primeru zadostovalo, saj je večina vohunskih oddajnikov nizkega cenovnega razreda. V nasprotnem primeru pa se odločite za zasebnega detektiva.

Cena za pregled prostora se giblje od 150-200 eur + kilometrina iz LJ.

Če bi najeli vse 3 naprave (brez profesionalne na desni)  in preverjanje opravite sami vas bi to stalo cca 100 eur. Profesionalne naprave si ni možno izposoditi .

 

Najem detektiva, ki bo opravil protislušni pregled prostora, telefona ali vozila!

najem detektiva

V kolikor želite profesionalni pregled, ali ker sami tega ne zmorete, morda želite preprečiti veliko škodo, ki  bi lahko nastala, ali pa želite biti res 100% prepričani, da vas ne nadzorujejo in prisluškujejo se odločite za to opcijo.

Protislušni pregled je tako nujno potreben za zavarovanje vaše zasebnosti. Z zasebnim detektivom ne stopite v kontakt v prostorih ali s telefonom, kjer obstaja možnost, da vam prisluškujejo. Protislušni pregled je potrebno opraviti v strogi tajnosti, saj lahko nepooblaščena oseba, ki vam prisluškuje na daljavo izklopi prisluškovalno napravo.

Sestanek z zasebnim detektivom mora biti v njihovi pisarni ali na prostem, brez mobilnega telefona in nikoli v bližini vozila, ki ga uporabljate.  Prisluškovalna naprava je lahko nameščena tudi na telefonu ali pa je celo v vašem vozilu.

Cena pregleda znaša 350-500 € na vozilo/prostor in je opravljena z najnovejšimi napravami, do katerih imajo dostop le najvišji varnostni organi. Pošljite nam kontakt in povezali vas bomo z detektivom z licenco.

 

Mikro kamero lahko montirate v različne predmete

Mikro kamero lahko montirate v različne predmete

Prisluškovalna naprava

Kamera v budilki

Kamera v igrači

 

 

 

 

 

 

 

Nekaj člankov:

https://siol.net/trendi/potovanja/turiste-pretresa-nedavno-odkritje-v-nastanitvah-ki-jih-ponuja-airbnb-612447

Ključne besede: anti spy detektor, Detektor vohunskih spy kamer, Detektor prisluškovalnih naprav in spy kamer, varovanje zasebnosti, Odkrivanje snemalnih in sledilnih naprav, iskanje skritih kamer, Kako zaznati prisluškovalno napravo? Zasebni detektiv, protislušni pregled, sledenje vozila, prisluhi , nadzor