Mnenja strank o Bioptron terapiji

Beti Drevenšek, PtujBeti Drevenšek, Ptuj

Mož je imel operacijo kolena in po dvomesečni uporabi Bioptrona 2x dnevno so brazgotine lepo zacelile, bolečine ob gibanju pa so se precej zmanjšale.

Ines Amon, CeljeInes Amon, Celje

Pri dojenju so se mi poškodovale bradavice in po priporočilu številnih mamic sem se odločila za najem Bioptron lučke. Lučka mi je v zelo kratkem času pomagala pozdraviti bradavice in dojenje je bilo zopet prijetno in brez bolečin. Priporočam!

Johan VERTONGEN, psihoterapevtJohan VERTONGEN, psihoterapevt

“With more than 25 years experience in treating a wide variety of injuries and conditions including sports injuries, only with BIOPTRON, I have achieved excellent results in the treatment of many of my patients. The accelerated and complete wound healing effects of BIOPTRON Light Therapy is associated with immediate and effective pain relief by improving blood supply, relieving muscle spasm and reducing pain signals. BIOPTRON helps my patients to recover quickly and safely and to prevent recurrence or re-injury with lasting effect”.

Aldo B., ZagrebAldo B., Zagreb

Želio bi vam ispričati moje iskustvo s Bioptron-Zepter lampom. Na lijevom stopalu mi se kao posljedica natiska stvorila ranica. Nikako nije zacjeljivala bez obzira što sam odmah išao liječniku, na medicinsku pedikuru, vaskularnom kirurgu...itd. Malo sam se uplašio jer sam diabetičar a ta ranica nije zacjeljivala godinu dana. Tada sam si isposudio lampu te sam nogu počeo tretirati dva puta dnevno po 10 min. Nakon nepunih 15 dana rana je zacijelila i potpuno se sanirala. Šaljem vam i fotografije gdje se vidi noga prije i nakon tretmana. A sad nakon par mjeseci se više uopće ne vidi gdje je bila ranica...

 

Ristić Srdjan, odbojkašRistić Srdjan, odbojkaš

Po operaciji sem imel veliko brazgotino, hematom in me je zelo bolelo. Začel sem uporabljati BIOPTRON 10 minut zjutraj in z indigo barvnim filtrom 10 minut zvečer neposredno na bolečem predelu. BIOPTRON je pospešil ločitev hematoma in pospešil sanacijo brazgotin. Sledila je tudi obnova funkcije in obnova mišične moči. Še vedno vsak dan uporabljam BIOPTRON za preventivo in ugotovil sem, da sem od njegove uporabe utrpel veliko manj poškodb.

Fiona Novak, študentka fizioterapijeFiona Novak, študentka fizioterapije

Za Bioptron sem se odločila po operaciji artroskopije, ker me je zanimalo koliko mi bo brazgotina od šivov zbledela in z rezultatom sem zelo zadovoljna:)  Da se učinek Bioptrona še bolje vidi , sem "kot nalašč" padla s kolesom. Rezultat je bil že po drugem dnevu apliciranja neizmerno boljši! Prilagam sliko.

Vsa mnenja so zgolj mnenja strank in ne odražajo stališča Bodizdrav.si.
V kolikor ste bili zadovoljni s terapijo lahko napišete mnenje:
* obvezno polje

Dovoljene priponke (jpg,jpeg)
Max velikost 1mb