Mnenja strank o Bioptron terapiji

Kamala MamedovaKamala Mamedova
Želim deliti svoje izkušnje z uporabo Bioptrona za paradontozo. Zadnjih nekaj let sem imela občasne težave z zobmi. Stomatolog mi je razložil, da imam paradontalno bolezen, ki sega od preprostega vnetja dlesni do resnih bolezni, ki povzročijo večje poškodbe mehkega tkiva in kosti, ki podpirajo zobe. V najslabšem primeru bi lahko izgubila zobe. Redno sem obiskovala svojega stomatologa in nenehno prejemala zdravljenje, vendar nisem mogla dobiti neprekinjenega pozitivnega rezultata.
Potem sem slišala za zdravljenje svetlobne terapije v stomatologiji od enega od mojih prijateljev in se o tem pogovorila z mojim stomatologom. Pravzaprav ni imel izkušenj z uporabo svetlobne terapije do sedaj. Strinjala sem se s stomatologom, da poskusim svetlobno terapijo in smo začeli prejemati svetlobo z ročno lučko MedAll, 2 krat na dan za 5 minut. Po 4 dneh smo opazili pozitivno dinamiko. Čez 10 dni se je moj problem popolnoma razblinil. Moj stomatolog je bil presenečen nad rezultati. Zahvaljujoč aparatu, zdaj lahko varujem ustno votlino pred raznimi boleznimi.
Sylvia Esch, klinika za živali, NemčijaSylvia Esch, klinika za živali, NemčijaVideo izjava

Pri zdravljenju živali si pomagam z Bioptronom. Pomaga pri ekcemih, vnetju oči, spodbujanju metabolizma, itd. Uporabljam jo pri kačah, mačkah, želvah, papigah, kuščarjih, psih ... Vklopite SLO podnapise.

Apolonija Bobnar, Ljubljana, 64 letApolonija Bobnar, Ljubljana, 64 letceljenje rane in artritis

Poškodovala sem si podlaket, nerodno sem padla na štor od akacije. Pokončen del štora se mi je zaril 5 cm v podkožje. Po redni zdravniški oskrbi prvih 14 dni se rana ni celila. Ni bilo izgledov, kdaj se bo rana zacelila, če se sploh bo. Po nadaljnji kirurški oskrbi, ob dodatni svetovani uporabi naravnih zdravil in Zepter lučke, se je rana zarasla in pozdravila v celjenje ranenadaljnjih 14 dneh. Zelo sem hvaležna zdravniku, ki me je napotil na iskanje te Zepter lučke. Po tem, ko sem si pozdravila to globoko rano, sem začela zdraviti še artritis na rokah, in zadeva DELUJE! Otekline na členkih so manjše in bolečine izginejo. HVALA!

Ristić Srdjan, odbojkašRistić Srdjan, odbojkaš

Po operaciji sem imel veliko brazgotino, hematom in me je zelo bolelo. Začel sem uporabljati BIOPTRON 10 minut zjutraj in z indigo barvnim filtrom 10 minut zvečer neposredno na bolečem predelu. BIOPTRON je pospešil ločitev hematoma in pospešil sanacijo brazgotin. Sledila je tudi obnova funkcije in obnova mišične moči. Še vedno vsak dan uporabljam BIOPTRON za preventivo in ugotovil sem, da sem od njegove uporabe utrpel veliko manj poškodb.

Petra, KranjPetra, Kranj

Svetovalka za dojenje mi je priporočila Bodizdrav in sicer , da naj si pri njih izposodim Bioptron, ker sem imela bolečine pri dojenju in jasno poškodovane bradavice. Moram reči, da zgolj po nekaj dneh so se bradavice vidno celile, bolečine pa so praktično izginile. Dojenje je sedaj tako kot mora biti, brez solzic. 🙂

Beti Drevenšek, PtujBeti Drevenšek, Ptuj

Mož je imel operacijo kolena in po dvomesečni uporabi Bioptrona 2x dnevno so brazgotine lepo zacelile, bolečine ob gibanju pa so se precej zmanjšale.

Ines Amon, CeljeInes Amon, Celje

Pri dojenju so se mi poškodovale bradavice in po priporočilu številnih mamic sem se odločila za najem Bioptron lučke. Lučka mi je v zelo kratkem času pomagala pozdraviti bradavice in dojenje je bilo zopet prijetno in brez bolečin. Priporočam!

Sergey Bubka, večkratni svetovni in olimpijski prvak.Sergey Bubka, večkratni svetovni in olimpijski prvak.Uradna izjava iz strani Bioptron

Zdravilno moč terapije BIOPTRON uporabljam v svoji atletski šoli za zdravljenje športnih poškodb in spodbujanje dosežkov.

Nevenka Vidmar Bevčar, BačaNevenka Vidmar Bevčar, Bača

Bioptron sem si izposodila z namenom,da pri sebi spet uspostavim pretok skozi en meridian ter možu zacelim odprte rane na nogah(posledica sladkorne).100% uspešno pri obeh. Ker sva imela aparat v izposoji cel mesec sem možu odpravila še bolečine v ramenu, starejšemu sinu in nečaku akne, moji mami pomagala pri imunski odpornosti, tašča si je kupila manjšo vezijo, ker je tako blagodejno vplivalo na počutje in je prišla premalokrat na vrsto. Sama sem si ob koncu poškodovala koleno in v samem startu uporabljala predvsem modro svetlobo v kombinaciji z ostalimi,kar mi je omogočilo,da sem že po nekaj dneh stopala na nogo. Izposojevalec prijazen in poslovno korekten. Naša širša družina izredno zadovoljna.

D. Simenonova, RusijaD. Simenonova, Rusijaartritis - izjava iz strani Bioptron

Bolečine zaradi artritisa me mučijo že deset let. Po priporočilu sem začela uporabljati svetlobo BIOPTRON dvakrat na dan za deset minut. Že od prve terapije dalje sem opazila pozitiven učinek na bolečino. Hkrati pa terapija ne vključuje zdravil in je varna in udobna. Spet sem začela živeti normalno!

Nataša GaberNataša Gaber

Bioptron je pomagal naši psički pri hitrejšem okrevanju po poškodbi sklepov. Prav tako ga je koristila celotna družina pri raznih vnetjih tetiv, sklepov... rehabilitaciji poškodb. Zelo priporočamo!

Onkolog dr.Walter Surböck, AvstrijaOnkolog dr.Walter Surböck, AvstrijaVideo izjava od Zepter Slovenija

Onkolog dr.Walter Surböck iz Avstrije predstavlja svoje praktične ugotovitve o uporabi Bioptron hiperpolarizirane svetlobe pri zdravljenju onkoloških bolnikov.

Petra HladnikPetra Hladnik

Zdravljenje z Bioptronom Pro 1 toplo priporočam pri težavah s sinusi in vnetimi dlesnimi ter paradontozo. Po izkušnjah drugih pozdravi tudi gronolom. Pogostejša uporaba ustavi širjenje paradontoze.

Bolečina v celotnih sinusih se je zmanjšala že po prvi uporabi. Glede na desetletja trajajoče težave s sinusi, ki so v zadnjih treh letih postale nevzdržne (migrene, slabosti, bolečine v zobeh, …..), je 14 dnevno zdravljenje z bioptronom odpravilo bolečine. Sinuse sem zdravila od 1x do 3x dnevno do max 6 min. Potrebno je le paziti, da je prostor primerno ogret in da se po zdravljenju ostane na toplem.

Kljub temu, da sem preobčutljiva na toploto in mraz, v obraz pa otekam, je po prvotni reakciji na toploto bioptron po kakem tednu uporabe zmanjšal otekanje obraza, občutljivost obraza na mraz in toploto ter rdečico na obrazu.

Napravo sem uporabila tudi za zdravljenje posledic udarca na stegnu. Pet mesecev po padcu je še vedno viden hematom oz. posledica hematoma na koži ter udolbina na stegnu. Po 6x zdravljenju na mestu udarca se je udolbina občutno zmanjšala.

Zdravim tudi na otip boleč predel pod brado, v predelu čeljusti. Od česa je ta bolečina na otip, ne vem. Slikanja prav tako niso pokazala nič nenavadnega. V glavnem, tudi v tem delu bioptron uspešno opravlja svojo funkcijo. Po 6x zdravljenju po 2x od 5 do 7 min na dan, je ta predel na otip skoraj ne boleč.

V tem času sem se tudi prehladila in bioptron parkrat uporabila tudi za pomiritev bronhijev. Bioptronova toplota je blagodejno vplivala tudi na bolečo ahilovo tetivo že po 2x uporabi.

Sem neizmerno zadovoljna z učinki bioptrona.

Mrs. Stanislava Bártová, Radiolog in ToksikologMrs. Stanislava Bártová, Radiolog in ToksikologUradna izjava iz strani Bioptron
Čeprav sem radiolog in sem opravila izpit za lasersko terapijo, se v šoli še nismo učili o svetlobni terapiji BIOPTRON. Seveda sem vedela za učinke in uporabo svetlobe v medicini, a dolgo časa nisem imela pojma, da je na trgu na voljo neka naprava za svetlobno terapijo, primerna za domačo uporabo in patentirana. Po rojstvu mojega sina sem si sposodila BIOPTRON napravo, da sem jo poskusila. Po več prošnjah sem se čudila ugotovitvi, da je ta švicarski čudež lahko čudovito ozdravil kronični prehlad mojega sina. Ko je spal, sem svetlobni žarek vedno usmerila na njegov nosni koren 2-3 minute in rezultat je bil takojšen. Do danes, ko spi in začuti svetlobo, se samodejno obrne tako, da ga svetloba BIOPTRON doseže . BIOPTRON je dobro delal na sinovem kroničnem prehladu, kašljanju, mandljih, herpesu, vžigalnicah, lajšanju bolečin zaradi gingivitisa in okužbe ušes (otekla ušesa po plavanju v bazenu), praske, različne purulentne zadeve, koprivnica po vsem hrbtu.
Dr. Natalia A. Zhevago, specialistka fotomedicine in fotoimunologije, Inštitut za citologijo Ruske akademije znanostiDr. Natalia A. Zhevago, specialistka fotomedicine in fotoimunologije, Inštitut za citologijo Ruske akademije znanostiUradna izjava iz strani Bioptron

Svetlobna terapija BIOPTRON vodi do popolnega okrevanja in opaznega okrevanja pri 92 % otrok, medtem ko učinkovitost zdravljenja z zdravili ne presega 70 %. Po prvi terapiji so bile opažene pozitivne spremembe, po drugi in tretji terapiji pa zmanjšanja kašlja, rdečega grla, izboljšanega dihanja skozi nos, spanja, apetita, pa tudi za zmanjšanje utrujenosti in razdražljivosti.

Ms. Zinaida Storozhuk, RusijaMs. Zinaida Storozhuk, Rusija

Bioptron sem uporabila za lajšanje močnega edema in vnetja ter zmanjšanje bolečine po operaciji hkratne vsaditve dveh zobnih vsadkov. Uporabljala sem ga za področje implantiranih zob 10 minut vsako uro v enem dnevu. Vgradnja zobnih vsadkov je potekala dobro. Ko je zdravnik, ki je opravil operacijo videl rezultat, je začel priporočati uporabo naprave tudi drugim pacientom.

Aldo B., ZagrebAldo B., Zagreb

Želio bi vam ispričati moje iskustvo s Bioptron-Zepter lampom. Na lijevom stopalu mi se kao posljedica natiska stvorila ranica. Nikako nije zacjeljivala bez obzira što sam odmah išao liječniku, na medicinsku pedikuru, vaskularnom kirurgu...itd. Malo sam se uplašio jer sam diabetičar a ta ranica nije zacjeljivala godinu dana. Tada sam si isposudio lampu te sam nogu počeo tretirati dva puta dnevno po 10 min. Nakon nepunih 15 dana rana je zacijelila i potpuno se sanirala. Šaljem vam i fotografije gdje se vidi noga prije i nakon tretmana. A sad nakon par mjeseci se više uopće ne vidi gdje je bila ranica...

 

Dr. Marija Mitic, zobozdravnica – Cosmetic Dentistry & OrthodonticsDr. Marija Mitic, zobozdravnica – Cosmetic Dentistry & Orthodontics

V Healing Dentistry dr. Mitic in ekipa uporabljajo Bioptron za več rutinskih zdravljenj, vključno z preoblikovanjem dlesni, zdravljenje bolezni dlesni, ekstrakciji zob...

Ta pristop k zdravljenju mehkih ustnih tkiv je celosten, naraven in zelo učinkovit. Ne vključuje rezov in zmanjša ali odpravi potrebo po anesteziji. Druge prednosti, ki jih je treba upoštevati, vključujejo:

  • Zmanjšanje bolečine
  • Povečana cirkulacija in manjše otekline
  • Povečano sproščanje endorfinov ( naravna kemikalija za lajšanje bolečin).
  • Povečana limfna drenaža
  • Pospešeno obnavljanje tkiv in obnova celic
  • Manj brazgotin
  • Brez šivov
Fiona Novak, študentka fizioterapijeFiona Novak, študentka fizioterapijeoperacija artroskopije, površinska rana

Za Bioptron sem se odločila po operaciji artroskopije, ker me je zanimalo koliko mi bo brazgotina od šivov zbledela in z rezultatom sem zelo zadovoljna:)  Da se učinek Bioptrona še bolje vidi , sem "kot nalašč" padla s kolesom. Rezultat je bil že po drugem dnevu apliciranja neizmerno boljši! Prilagam sliko.

Dr. Jasmina Lalosevic, ustanoviteljica protistarostne klinike Aesthetic Med.Dr. Jasmina Lalosevic, ustanoviteljica protistarostne klinike Aesthetic Med.Uradna izjava iz strani Bioptron

Žarki svetlobe BIOPTRON, ki prodrejo v kožo nenehno spodbujajo nastanek kolagena v koži za mladosten, sijoč in svež videz v samo dveh tednih.

E. Kurer, DanskaE. Kurer, DanskaUradna izjava iz strani Bioptron

Svetlobno terapijo BIOPTRON uporabljam za preprečevanje znakov staranja. Opazila sem, da so gubice in globlje gube izginile, moja koža pa je videti mlajša. Z rezultati sem zelo zadovoljna in uporabljam jo vsak dan.

Dr. Christian Deperdu, dermatolog in specialist protistarostne medicineDr. Christian Deperdu, dermatolog in specialist protistarostne medicineUradna izjava iz strani Bioptron

Polarizirano svetlobo BIOPTRON uporabljam v svojih protistarostnih centrih v Franciji, zlasti pred in po vbrizgavanju botoksa, polnil, PRP, mezoterapiji, terapiji z mikro iglami za zmanjševanje vnetja in podplutb.

Prof. Dr. med. Joachim Drevs, specialist za interno medicinoProf. Dr. med. Joachim Drevs, specialist za interno medicinoVideo izjava

Na začetku smo bili skeptični ali bo lahko svetlobna terapija kaj pomagala, po 5 letih uporabe pa lahko pritrdimo, da so rezultati odlični.  Svetloba Bioptron pospešuje procese celjenja in lajša akutne in kronične težave. V svoji kliniki kjer imamo tudi onkološke paciente redno uporabljamo Bioptron. Poslušajte kaj pravijo naši pacienti o terapiji Bioptron. Vklopite SLO podnapise.

Johan VERTONGEN, psihoterapevtJohan VERTONGEN, psihoterapevt

“With more than 25 years experience in treating a wide variety of injuries and conditions including sports injuries, only with BIOPTRON, I have achieved excellent results in the treatment of many of my patients. The accelerated and complete wound healing effects of BIOPTRON Light Therapy is associated with immediate and effective pain relief by improving blood supply, relieving muscle spasm and reducing pain signals. BIOPTRON helps my patients to recover quickly and safely and to prevent recurrence or re-injury with lasting effect”.
V kolikor ste bili zadovoljni s terapijo lahko napišete mnenje:
* obvezno polje

Dovoljene priponke (jpg,jpeg)
Max velikost 1mb

Vsa mnenja so zgolj mnenja strank in ne odražajo nujno stališča Bodizdrav.si. Kopiranje brez privolitve Bodizdrav ni dovoljeno!