Mnenja strank o Bioptron terapiji

Petra HladnikPetra Hladnik

Zdravljenje z Bioptronom Pro 1 toplo priporočam pri težavah s sinusi in vnetimi dlesnimi ter paradontozo. Po izkušnjah drugih pozdravi tudi gronolom. Pogostejša uporaba ustavi širjenje paradontoze.

Bolečina v celotnih sinusih se je zmanjšala že po prvi uporabi. Glede na desetletja trajajoče težave s sinusi, ki so v zadnjih treh letih postale nevzdržne (migrene, slabosti, bolečine v zobeh, …..), je 14 dnevno zdravljenje z bioptronom odpravilo bolečine. Sinuse sem zdravila od 1x do 3x dnevno do max 6 min. Potrebno je le paziti, da je prostor primerno ogret in da se po zdravljenju ostane na toplem.

Kljub temu, da sem preobčutljiva na toploto in mraz, v obraz pa otekam, je po prvotni reakciji na toploto bioptron po kakem tednu uporabe zmanjšal otekanje obraza, občutljivost obraza na mraz in toploto ter rdečico na obrazu.

Napravo sem uporabila tudi za zdravljenje posledic udarca na stegnu. Pet mesecev po padcu je še vedno viden hematom oz. posledica hematoma na koži ter udolbina na stegnu. Po 6x zdravljenju na mestu udarca se je udolbina občutno zmanjšala.

Zdravim tudi na otip boleč predel pod brado, v predelu čeljusti. Od česa je ta bolečina na otip, ne vem. Slikanja prav tako niso pokazala nič nenavadnega. V glavnem, tudi v tem delu bioptron uspešno opravlja svojo funkcijo. Po 6x zdravljenju po 2x od 5 do 7 min na dan, je ta predel na otip skoraj ne boleč.

V tem času sem se tudi prehladila in bioptron parkrat uporabila tudi za pomiritev bronhijev. Bioptronova toplota je blagodejno vplivala tudi na bolečo ahilovo tetivo že po 2x uporabi.

Sem neizmerno zadovoljna z učinki bioptrona.

Mrs. Kamala Mamedova, AzerbaijanMrs. Kamala Mamedova, Azerbaijan
“My name is Mrs. Kamala Mamedova from Azerbaijan and I am 52 years old. I want to share my personal experience in the use of BIOPTRON for periodontal disease, (gum disease).
 The last few years I periodically had trouble with my teeth. My stomatologist explained to me that I have periodontal diseases, which range from simple gum inflammation to serious disease that results in major damage to the soft tissue and bone that support the teeth. In the worst case, I could lose my teeth. I was regularly visiting my stomatologist and continuously getting treatment, but could not get a continuous positive result.
Then I heard about light therapy treatment in stomatology from one of my friends and discussed it with my stomatologist. Actually he did not have any experience of using light therapy for that moment. I agreed with my stomatologist to try light therapy and we started to get light with BIOPTRON MedAll, 2 times per day for 5 minutes. After 4 days, we noticed the positive dynamic. Then in 10 days my problem was totally cleared up. My stomatologist was also surprised with results. Thanks to BIOPTRON Med All, now I can prevent my oral cavity from any diseases”.
Zinaida Storozhuk , Rusija

BIOPTRON sem uporabila za lajšanje močnih edemov in vnetij ter zmanjšanje bolečin po operaciji hkratne implantacije dveh zobnih vsadkov. En dan sem uporabljala BIOPTRON za področje vsajenih zob 10 minut vsako uro. Vsaditev zobnih vsadkov je potekala dobro. Potem ko je zdravnik, ki je opravil operacijo videl rezultat, je začel uporabo BIOPTRON-a priporočati še drugim bolnikom.

Beti Drevenšek, PtujBeti Drevenšek, Ptuj

Mož je imel operacijo kolena in po dvomesečni uporabi Bioptrona 2x dnevno so brazgotine lepo zacelile, bolečine ob gibanju pa so se precej zmanjšale.

Ines Amon, CeljeInes Amon, Celje

Pri dojenju so se mi poškodovale bradavice in po priporočilu številnih mamic sem se odločila za najem Bioptron lučke. Lučka mi je v zelo kratkem času pomagala pozdraviti bradavice in dojenje je bilo zopet prijetno in brez bolečin. Priporočam!

Johan VERTONGEN, psihoterapevtJohan VERTONGEN, psihoterapevt

“With more than 25 years experience in treating a wide variety of injuries and conditions including sports injuries, only with BIOPTRON, I have achieved excellent results in the treatment of many of my patients. The accelerated and complete wound healing effects of BIOPTRON Light Therapy is associated with immediate and effective pain relief by improving blood supply, relieving muscle spasm and reducing pain signals. BIOPTRON helps my patients to recover quickly and safely and to prevent recurrence or re-injury with lasting effect”.

Aldo B., ZagrebAldo B., Zagreb

Želio bi vam ispričati moje iskustvo s Bioptron-Zepter lampom. Na lijevom stopalu mi se kao posljedica natiska stvorila ranica. Nikako nije zacjeljivala bez obzira što sam odmah išao liječniku, na medicinsku pedikuru, vaskularnom kirurgu...itd. Malo sam se uplašio jer sam diabetičar a ta ranica nije zacjeljivala godinu dana. Tada sam si isposudio lampu te sam nogu počeo tretirati dva puta dnevno po 10 min. Nakon nepunih 15 dana rana je zacijelila i potpuno se sanirala. Šaljem vam i fotografije gdje se vidi noga prije i nakon tretmana. A sad nakon par mjeseci se više uopće ne vidi gdje je bila ranica...

 

Ristić Srdjan, odbojkašRistić Srdjan, odbojkaš

Po operaciji sem imel veliko brazgotino, hematom in me je zelo bolelo. Začel sem uporabljati BIOPTRON 10 minut zjutraj in z indigo barvnim filtrom 10 minut zvečer neposredno na bolečem predelu. BIOPTRON je pospešil ločitev hematoma in pospešil sanacijo brazgotin. Sledila je tudi obnova funkcije in obnova mišične moči. Še vedno vsak dan uporabljam BIOPTRON za preventivo in ugotovil sem, da sem od njegove uporabe utrpel veliko manj poškodb.

Fiona Novak, študentka fizioterapijeFiona Novak, študentka fizioterapije

Za Bioptron sem se odločila po operaciji artroskopije, ker me je zanimalo koliko mi bo brazgotina od šivov zbledela in z rezultatom sem zelo zadovoljna:)  Da se učinek Bioptrona še bolje vidi , sem "kot nalašč" padla s kolesom. Rezultat je bil že po drugem dnevu apliciranja neizmerno boljši! Prilagam sliko.

Vsa mnenja so zgolj mnenja strank in ne odražajo stališča Bodizdrav.si.
V kolikor ste bili zadovoljni s terapijo lahko napišete mnenje:
* obvezno polje

Dovoljene priponke (jpg,jpeg)
Max velikost 1mb