ZAPPER proti parazitom – najem

Kaj je Zapper?

Zapper je elektronska naprava narejena po načrtih dr. Hulde Clark. Skozi naše telo pošljemo šibek električni tok, ki uničuje parazite,  bakterije, viruse in glivice. Ti so lahko vzrok za različna bolezenska stanja in težave. Viruse in bakterije ubije v 3 minutah, trakulje, metljaje in gliste v 5 in pršice v 7 minutah.
izposoja naprave Zapper

izposoja naprave Zaper

Najbolj poznan in zaželen učinek “zappanja” je uničenje parazitov, bakterij, virusov in glivic. Poleg tega pulzirajoči pozitivni električni tok vzpodbuja bele krvne celice, da se borijo proti sovražnikom (paraziti, toksini, bakterije,…)

Po dr. Clarkovi se običajno uporablja tri zaporedne terapije po 7 minut, z 20 minutnim presledkom. Razlog za tako zaporedje je, da nekateri paraziti znotraj človeškega telesa nosijo v sebi manjše mikroorganizme in ko jih ujame in ubije vstopni električni impulz, se mikroorganizmom odpre prosta pot v telo. Nekateri od teh so lahko še bolj nevarni od svojih gostiteljev. Prva terapija uniči parazite, iz njih pa se sprostijo bakterije in virusi, ki jih odstranimo z naslednjo 7-minutno terapijo. Tretja terapija uniči viruse, ki so se sprostili iz bakterij. Včasih ugodno deluje tudi četrta terapija, ki uniči prione.

Delovanje Zaper naprave: YOUTUBE – Klepet ob kavi

Video: uničenje parazitov pod vplivom Zapperja pod mikroskopom: Klikni TUKAJ

.


Izposoja za domov

30 dnevni najem Zapper naprave z navodili terapije znaša samo 33 €  +darilo knjiga
60 dnevni najem Zapper naprave z navodili terapije znaša samo 66 € 55 €
+darilo knjiga
90 dnevni najem Zapper naprave z navodili terapije znaša samo 99 € 65 €
+darilo knjiga

Terapira se lahko cela družina, zato je izposoja zelo ugodna. Aparati so pred najemom razkuženi s PRI-MA DEZINFEKCIJSKIMI ROBČKI, ki uničijo vse viruse.

Izposoja je možna tudi v Ljubljani in po pošti (6 eur)!

.

Najpogostejši paraziti

• Lasnica – lasnica je drobna glista, s katero se okužimo predvsem z uživanjem premalo kuhanega mesa. Preko krvi se najprej razširi v mišice, nato pa tudi v druge organe (npr. možgane).

• Podančica – podančice so 2 – 10 mm dolgi črvi. Veljajo za najbolj razširjene parazite, saj je z njimi okuženih kar okoli 200 milijonov ljudi. Med okuženimi je še posebej veliko otrok. Človek je njihov edini gostitelj. Okužba ni povezana z raso, socialno-ekonomskim statusom ali kulturo. Najpogosteje se pojavlja pri skupnostih, ki prihajajo v stik z gnojevko. Povzročajo nočno srbenje okoli zadnjika, kjer samica odlaga jajčeca.

• Uši – tako kot bolhe so tudi uši žuželke, ki so se specializirale za zajedavski način življenja. Izbruhi ušivosti se pojavljajo predvsem pri otrocih v vrtcih in osnovnih šolah. Naselitev uši na lasišče prepoznamo po močnem srbenju, ki ga povzroča njihova slina.

• Človeška glista – tako kot za podančice smo tudi za človeške gliste ljudje edini gostitelji. Okužba je običajno oralno-fekalna, kar pomeni, da jajčeca v izločki z rokami zanesemo z okolice anusa ponovno v usta.

• Bolhe – po velikosti so primerljive s konico svinčnika. Čeprav je njihov pik za človeka neprijeten, pa pravo nevarnost predstavljajo bolezni, ki jih prinašajo. V srednjem veku je bila to kuga, dandanes pa nam bolhe z vbodom lahko vnesejo ličinke trakulj.

• Svinjska in goveja trakulja – živi v mišicah goveda in svinj, ki so vmesni gostitelj tega zajedavca. Govedu in svinjam parazit ne povzroča težav, pri ljudeh pa povzroča kopico zdravstvenih težav. Spada med največje človeške zajedavce, saj zraste tudi do več metrov. Naseli se v črevesju, pa tudi drugih organih, kot so mišice, očesno zrklo in možgani. V Sloveniji letno opazimo 10 – 15 primerov okužbe s trakuljo.

• Bičeglavci – so gliste v obliki biča. V telo zaidejo z umazanimi rokami, ki so bile v stiku z iztrebki. Povzročajo vnetja v debelem črevesju. Najdemo jih s pomočjo preiskave blata, v katerem se iščejo njihova jajčeca.

• Toksoplazma gondii – povzroča toksoplazmozo, eno najbolj pogostih parazitskih obolenj. Za popoln življenjski krog parazita so potrebne mačke. Človek se s parazitom okuži, če pride v stik z mačjimi iztrebki, v katerih so ciste. Okužba je še posebej nevarna za nosečnice, zato je testiranje nosečnic na toksoplazmozo v Sloveniji zakonsko zahtevano. Parazit lahko dolga leta ne povzroča nobenih težav, v nekaterih primerih pa ga povezujejo z razvojem resnih nevroloških motenj, kot je npr. shizofrenija.

• Trichomonas vaginalis – je majhen zajedavec, ki povzroča spolno prenosljivo okužbo, trihomonozo (vnetje sečnice ali nožnice). Obolevajo tako moški kot ženske. Bolezen prepoznamo po rumenem, smrdečem izcedku.

• Amebe, bičkarji, trosovci, migetalkarji – v telo zaidejo predvsem z okuženo vodo.

• Jetrni metljaj ali ploščati črv – je zajedavec v rastlinojedih živalih. Spada med najhujše parazite, vendar je na srečo okužba z njim relativno redka. Človek se z njim okuži z zaužitjem rastlin, na katerih so ciste z ličinkami (npr. vodna kreša in druge vodne rastline). Okužba je bolj verjetna, če je voda prišla v stik s fekalijami, še posebej ovčjimi. Na enak način se okužijo tudi krave. Iz ličink se v jetrih razvije od 1 – 3 mm velik metljaj, ki sesa kri gostitelja. Zajedavec potrebuje vmesnega gostitelja, ki je v tem primeru polž mlakar. Okužba s tem zajedavcem povzroča zlatenico in hude prebavne težave.

• Garje ali srbečica so nalezljiva parazitska bolezen. Povzroča jih majhna pršica, imenovana srbec. Imunski sistem se odzove na pršico in njene izločke ter odreagira z alergijskimi spremembami na koži. Letno se v Sloveniji okuži nekaj sto oseb. Bolezen je lahko prenosljiva s telesnim stikom, spolnim odnosom in spanjem v isti postelji. Izbruhi bolezni so pogosti v domovih za starostnike in študentskih domovih. Bolezen prepoznamo po hudem srbenju, predvsem v nočnem času, še posebej na mestih, kjer je koža tanka. Pršica si izoblikuje rovčke pod kožo. Na začetku in koncu rovčka, ki je nekoliko dvignjen z ravni kože, se pojavita parni rožnati papuli v velikosti prosa.

Več informacij za boljše zdravje

Terapija Clark je uporabna knjiga

Osnova terapije CLARK je raztrupljanje organizma in odstranitev patogenih organizmov, ki predstavljajo temeljni vzrok bolezni.
S protokoli, ki jih je razvila dr. Clark in jih lahko najdete v tej knjigi, je možno izboljšati tako fizično kot psihično zdravje. Postopki so preprosti in dostopni vsakomur. Iz telesa je treba odstraniti dva glavna dejavnika neravnovesja – patogene organizme in toksične snovi.
V tem trenutku je večina svetovne populacije žrtev oslabljenega imunskega okolja, ki je posledica toksičnih snovi v našem okolju in prehrani.
Protokoli se lahko uporabljajo kot preventiva, primerni so tudi za izboljšanje in zdravljenje bolezni, na katere današnja medicina nima odgovora.

Ob najemu zapperja vam e-knjigo v angleščini podarimo.
Slovenski prevod fizične knjige pa lahko kupite za 29€ na https://shorturl.at/cnJK9

Uradna stran dr. Hulde Clark  in dostop do njenega dela in knjig: https://www.drclarkstore.com/dr-hulda-clark-books.html

Uporaba Zapper-ja nima znanih škodljivih učinkov, vendar ga naj ne bi uporabljale nosečnice, dojenčki, osebe z vgrajenimi srčnimi spodbujevalniki (pace-maker) in drugimi elektronskimi implantati ter  epileptiki.

Celotni program čiščenja z zelišči lahko dobite na http://alturl.com/49zz7

Zapper ni nadomestilo za obisk pri zdravniku. Trditve so povzete po metodi dr. Hulde Clark. Ne prevzemamo nobene odgovornosti glede terapije.