ZAPPER proti parazitom – najem

Kaj je Zapper?

Zapper je elektronska naprava narejena po načrtih dr. Hulde Clark. Skozi naše telo pošljemo šibek električni tok, ki uničuje parazite,  bakterije, viruse in glivice. Ti so lahko vzrok za različna bolezenska stanja in težave. Viruse in bakterije ubije v 3 minutah, trakulje, metljaje in gliste v 5 in pršice v 7 minutah.
izposoja naprave Zapper

izposoja naprave Zapper

Najbolj poznan in zaželen učinek “zappanja” je uničenje parazitov, bakterij, virusov in glivic. Poleg tega pulzirajoči pozitivni električni tok vzpodbuja bele krvne celice, da se borijo proti sovražnikom (paraziti, toksini, bakterije,…)

Po dr. Clarkovi se običajno uporablja tri zaporedne terapije po 7 minut, z 20 minutnim presledkom. Razlog za tako zaporedje je, da nekateri paraziti znotraj človeškega telesa nosijo v sebi manjše mikroorganizme in ko jih ujame in ubije vstopni električni impulz, se mikroorganizmom odpre prosta pot v telo. Nekateri od teh so lahko še bolj nevarni od svojih gostiteljev. Prva terapija uniči parazite, iz njih pa se sprostijo bakterije in virusi, ki jih odstranimo z naslednjo 7-minutno terapijo. Tretja terapija uniči viruse, ki so se sprostili iz bakterij. Včasih ugodno deluje tudi četrta terapija, ki uniči prione.

Delovanje Zapper naprave: YOUTUBE – Klepet ob kavi

Video: uničenje parazitov pod vplivom Zapperja pod mikroskopom: Klikni TUKAJ

.


Izposoja za domov

30 dnevni najem Zapper naprave z navodili terapije znaša samo 30 eur 27 eur .
60 dnevni najem Zapper naprave z navodili terapije znaša samo 60 eur 39 eur .

Terapira se lahko cela družina, zato je izposoja zelo ugodna. Aparati so pred najemom razkuženi s PRI-MA DEZINFEKCIJSKIMI ROBČKI, ki uničijo vse viruse.

Izposoja je možna tudi v Ljubljani in po pošti!

.

Več informacij za boljše zdravje

Uradna stran dr. Hulde Clark  in dostop do njenega dela in knjig: https://www.drclarkstore.com/dr-hulda-clark-books.html

Uporaba Zapper-ja nima znanih škodljivih učinkov, vendar ga naj ne bi uporabljale nosečnice, dojenčki, osebe z vgrajenimi srčnimi spodbujevalniki (pace-maker) in drugimi elektronskimi implantati ter  epileptiki.

Celotni program čiščenja z zelišči lahko dobite na http://alturl.com/49zz7

Zapper ni nadomestilo za obisk pri zdravniku. Trditve so povzete po metodi dr. Hulde Clark. Ne prevzemamo nobene odgovornosti glede terapije.