Bakreno strgalo za jezik

Strganje jezika je po ajurvedi rutinski postopek znotraj vsakodnevnega čiščenja ustne votline, najbolje se obnese bakreno strgalo za jezik. S strganjem jezika odstranjujemo bakterije, ostanke hrane, glivice, toksine in odmrle celice iz celotne površine jezika. Bakreno strgalo za jezik vam pri tem pomaga.

Bakreno strgalo za jezik

Med spanjem naš prebavni sistem še vedno deluje in odstranjuje vse stranske toksične produkte našega telesa tudi na površino jezika. Če teh toksinov ne postrgamo z jezika,  se reabsorbirajo nazaj v naše telo in lahko povzročijo respiratorne in prebavne težave ter obremenjujejo imunski sistem.

Zobozdravniki so v raziskavah ugotovili, da je strgalo za jezik mnogo bolj učinkovito pri odstranjevanju toksinov in bakterij z jezika kot zobna ščetka. Čeprav krtačenje in uporaba zobne nitke učinkovito odstranita ostanke hrane, dejansko ne odstranita bakterij. Skoraj polovica oralnih bakterij živi v globokih razpokicah našega jezika; strganje jezika pa odstrani toksično oblogo z jezika.

Navodilo: Uporabite strgalo za jezik zjutraj na prazen želodec. Z vodo si splaknite usta, nato primite strgalo z obema rokama in postrgajte jezik od korenine do korena z nežnimi gibi (7-10x). Nato s toplo vodo splaknite usta in zobe očistite s ščetko. Priporočljivo je tudi nekaj minutno žvrkljanje olja po izbiri (olivno, kokosovo, orehovo), ki dodatno razkuži ustno votlino in deluje razstrupljevalno.

Zanimivo: Baker je naravni antibakterik in antimikotik, na njem bakterije odmrejo, plastika pa je odlično leglo bakterij, zato jo odsvetujemo. Bakterije, kvasovke in virusi hitro odmrejo na kovinskih bakrenih površinah. Baker so s tem namenom uporabljali že v antičnih časih. Preberite si študijo.

Bakreno strgalo za jezik iz 100% čistega bakra:  9,90 €  

akcija 1 : 4 bakrena strgala in brezplačna dostava = 17,90 eur.

akcija 2 : 5 bakrenih strgal in brezplačna dostava = 19,90 eur.

Promocijska koda: “strgalojun” velja do 30.6.23.

Bakreno strgalo za jezik

Baker je naravni antibakterik in antimikotik

Torej redno uporabljajte bakreno strgalo, če želite:

  • preprečiti slab zadah
  • izboljšati okušanje hrane
  • povečati odpornost telesa
  • izboljšati zdravje ustne votline
  • izboljšati celotno prebavo.

eBay Sniper