Orgoniti za zaščito in boljše počutje

Orgonit je formacija, ki je narejena iz kristalov, kovinskih ostružkov, bakrene spirale in organske smole. Izdelamo ga tako, da v kalup namestimo kristale, kovinske ostružke, bakreno spiralo in vse skupaj zalijemo z organsko smolo. Ko se smola strdi, orgonit vzamemo iz kalupa. Orgoniti so ročno izdelani, zato so možni prisotni mini mehurčki v notranjosti, s tem ni nič narobe.

Verižica (orgonit) iz kamnov Malahita + simbol drevesa življenja

Malahit je kristal transformacije, ki spodbuja željo po spremembi in intenzivira življenje. Povečuje zbranost, koncentracijo in uči sprejemanja odgovornosti, kar nam prinaša rast in srečo.

Poleg tega nas osvobaja občutka krivde, nam pomaga odpuščati zamer in lažje odkrivati svoj pravi jaz. Malahit nam pomaga sprejemati pravilne odločitve, predelovati travmatične izkušnje iz preteklosti ter lajšati strah pred letenjem.

Kristal blaži tudi bolečine in pomaga pri težavah revme, artritisa, oteklih sklepov in zlomljenih kosti. Izboljšuje delovanje krvnega obtoka, blaži infekcije, pomaga pri astmi in boleznih požiralnika ter žrela ter lajša bolečine porodnih krčev in menstrualnih težav.

Malahit ugodno vpliva tudi na denarno področje ter ščiti pred različnimi oblikami sevanja. Priporočljivo ga je postaviti v bližini računalnikov ali drugih električnih elementov doma in v pisarni.

Priložena lepa darilna škatlica in črna vrvica ca 50 cm z nastavljivo dolžino, premer orgonita je 4cm.

cena verižice z darilno škatlico: 15 € + poštnina

Spodnja stran orgonita
Orgonit v obliki piramide 5×5 cm. V sredini je okrogel ametist, spodaj so pa kamenčki obsidiana in opilki

Piramide delujejo kot nekakšni kozmični zbiralniki, ki ustvarjajo posebno pozitivno energijsko polje. Piramide krepijo življenjsko energijo in izboljšajo počutje.

Ametist je kamen, ki je koristen za tiste, ki se težko odločijo ali niso prepričani o lastnih odločitvah. Pomaga pri osredotočenju in povečuje odločnost pri sprejemanju odločitev. Ta kristal je priporočljiv za ljudi, ki so nagnjeni k melanholiji in depresiji, saj lahko krepi spomin in motivacijo.

Ametist aktivira duhovno zavest, povečuje psihične sposobnosti, ščiti naše energetsko polje in pomaga, ko se počutimo energetsko izčrpani zaradi okolice. Spodbuja tudi nesebičnost.

Kristal ugodno vpliva na živčni sistem, uravnava nihanje razpoloženja in lajša stres ter napetosti. Pomaga pri glavobolih, migrenah in nespečnosti.

Eliksir ametista pa ugodno vpliva na presnovo in pomaga pri sladkorni bolezni.

Grki in Rimljani so verjeli, da ametist ščiti pred pijanostjo in da tisti, ki pijejo vino iz ametistove čaše, ne bodo pijani.

OBSIDIAN – kamen celovitosti in globinskega čiščenja duše

Obsidian je talisman tistih, ki si upajo videti preteklost, prihodnost ali lastne notranje demone ter najtemnejše resnice. To ni običajen kristal, ampak je naravno steklo, ki je nastalo iz vulkanske lave in se tako hitro strdilo, da ni ustvarilo kristalne strukture. Njegova uporaba sega v starejšo kameno dobo, številne kulture pa so se v svojem vsakdanjem, obrednem in duhovnem življenju močno zanašale nanj.

Vpliv na psihično počutje

Spodbuja celjenje čustvenega telesa in pomaga tistim, ki so izgubili svojo moč, da si jo ponovno povrnejo. Preprečuje nastajanje uničujočih misli, ki so posledica travm in dolgotrajne žalosti. Razkriva nam čustvene rane, ki najpogosteje vodijo v stres, depresivna stanja in različne odvisnosti ter jih pomaga zaceliti s tem, da pokaže jasno sliko ukrepov, ki so potrebni za rešitev.

Vpliv na fizično počutje

Obsidian je najbolj znan po tem, da daje vpogled v čustvene vzroke telesne bolezni. Lajša stres, napetost v mišicah ter izboljšuje cirkulacijo in uporablja se za pomoč pri prebavi in razstrupljanju. Zagotavlja podporo pri prizadevanjih za odpravo odvisnosti, kot so kajenje, prenajedanje, prekomerno pitje ali uživanje drog.

Vpliv na duhovnost

Obsidian ugodno vpliva na korensko čakro in s tem zelo dobro prizemljuje. Je kamen celovitosti in globinskega čiščenja duše, ki spodbudi rast na vseh ravneh. Blokira škodljive namene z zagotavljanjem ščita za auro in je odlično šamansko orodje za odstranjevanje blokad iz preteklosti. V misli prinaša jasnost, odpravlja zmedo ter spodbuja raziskovanje neznanega. Je zelo učinkovit za razširitev zavesti v meditativnem stanju in za aktiviranje neizkoriščenih sposobnosti.

cena orgonske piramide v darilni škatlici: 20 € + poštnina

—————————————————————————————————-

Verižica orgonitna, obesek je sestavljen iz 7 pravih kamnov za 7 čaker, vsak kamen pripada svoji čakri. Velikost obeska : 6x65mm, povoskana vrvica z nastavljivo dolžino.

cena verižice v darilni škatlici: 9 € + poštnina