Mnenja strank o Vita-life terapiji

Lidija Sebanc Božnar, Radio 1Lidija Sebanc Božnar, Radio 1

Z Vita Life R Systemom se zjutraj zbudim in zvečer zaspim. Uporabljam ga pol leta, vendar sem izboljšanje počutja začutila že po prvih nekaj dneh. Za mano je prva hladna polovica leta brez prehlada ali viroze v mojem življenju. Bolečine v vratu in ramenskem obroču, ki so me spremljale dolga leta vsak dan, so pozabljene ali pa se pojavijo izjemoma in v precej milejši obliki. Enako je z glavoboli. Zjutraj se zbudim naspana, spočita in imam neprimerno več energije za vsakodnevne izzive.
Vita Life R System je investicija, ki bi si jo moral omisliti vsak, ki želi ohraniti zdravje in se dobro počutiti iz dneva v dan.

Nejc Žnidarčič, aktualni evropski prvak in svetovni podprvak v spustu s kajakom na divjih vodahNejc Žnidarčič, aktualni evropski prvak in svetovni podprvak v spustu s kajakom na divjih vodah

Prvič sem v stik z blazino Vita-life prišel pred dvema letoma, ko sem si pri padcu s kolesom zlomil dva členka na roki. Miran Stanovnik mi je priporočil naj za celjenje poškodb poizkusim blazino Vita-life, ker je njemu že velikokrat pomagala pri različnih poškodbah. Sprva sem bil glede »magične« blazine malo skeptičen, ampak sem jo vseeno poizkusil. Za tip moje poškodbe je bila minimalna doba za celjenje 3 mesece, jaz pa sem začel veslati že po slabih dveh mesecih. Vsak mesec sem imel RTG poškodbe na roki in še sam doktor je bil zelo presenečen, kako hitro se je poškodba zacelila.

Ko sem blazino uporabljal za celjenje poškodbe sem spoznal, da ima blazina še veliko več funkcij in programov. Tako sem blazino kupil in jo začel uporabljati pred in po treningih. Pred najtežjimi treningi in pred tekmami uporabljam program za ogrevanje ter program, ki moje telo pripravi na anaerobne napore. Občutek bo teh dveh »terapijah« je kot da bi naredil zelo dolgo ogrevanje in da je telo pripravljeno na največje napore.

Rudi H.Rudi H.

S kolesom sem doživel neprijeten padec na asfalt pri katerem sem si poškodoval obraz. Kot je razvidno na fotografijah je prišlo do močne podplutbe na področju senc ter zatečeno veko. Že na dan poškodbe sem začel s terapijo z R-Systemom, ki sem jo izvajal šestkrat na dan 8 ali 24 minut, večinoma na zelo nizki intenziteti 10%. Terapiranje na ta način je v petih dneh pripeljalo do skoraj popolne sanacije poškodbe.

Laura Šimenc, KD RogLaura Šimenc, KD Rog

Blazino Vita-Life sem uporabljala lani po zlomu ključnice na kolesarski dirki. Na njej sem ležala 2x dnevno po 30 minut. Po enem tednu po poškodbi se mi je kost že tako dobro zacelila, da mi je zdravnik dovolil iti ven na kolesarski trening, 14 dni po poškodbi pa sem se že udeležila mednarodne dirke v Nemčiji.

Tadej Valjavec, bivši profesionalni vrhunski kolesarTadej Valjavec, bivši profesionalni vrhunski kolesar

Blazino vita life, sem v svoji dolgoletni profesionalni karieri vsakodnevno uporabljal za boljšo in hitrejšo regeneracijo po hudih naporih. Pomagala mi je, da sem se kot prvi Slovenec uspel uvrstiti med prvo deseterico na dirki Tour de France in Giro d’Italia. Sedaj jo kot trener KK Kranj uporabljam pri regeneraciji naših tekmovalcev ter pri hitrejši rehabilitaciji po poškodbah.

RenataRenata

Moj mož je v nesreči prerezal živec na kazalcu. V bolnišnici so živec in kožo spet zašili. Z redno uporabo aplikatorja za celo telo + lokalni aplikator in še posebej toškovnega aplikatorja je zdaj spet zaceljen.

AloisiaAloisia

VITA-LIFE sem preizkušala 3 tedne. Takoj sem se počutila zelo prijetno in želodčne bolečine so se mi znatno izboljšale. Kasneje sem kupila aparat in resnično se veselim, da bom to terapijo prinesla v vsakodnevno rutino.

Ana B., LjubljanaAna B., Ljubljana

Sin si je zlomil nogo in smo iskali načine, kako ga lahko podpremo pri celjenju poškodbe. Odločili smo se za Vita-life R-system in ga je uporabljal ves čas, ko je imel gips. To je trajalo en mesec. Po
enem mesecu so mu sneli gips. Kost se mu je zacelila in lahko že stopi na nogo in hodi.

Vsa mnenja so zgolj mnenja strank in ne odražajo stališča Bodizdrav.si.


V kolikor ste bili zadovoljni s terapijo lahko napišete mnenje:
* obvezno polje

Dovoljene priponke (jpg,jpeg)
Max velikost 1mb