Masažna pištola najem / izposoja

Zakaj masažna pištola?
Masažne pištole se običajno uporablja za lajšanje zategnjenih mišic in za začasno povečanje pretoka krvi. Najbolj učinkovite so pred vadbo, saj povečajo pretok krvi v lokalno mišično tkivo. To

Masažna pištola

deluje na dva načina, in sicer tako, da pripravi telo na vadbo ter obenem potencialno zmanjša tveganje za nategnjene mišice. Prav tako pa so masažne pištole učinkovite ob uporabi po vadbi. Pritisk na mišice pomaga iz njih odstraniti laktične usedline in zmanjša bolečine v njih.

Strokovno oblikovano masažno orodje, ki prinaša resnične rezultate in omogoča telesu,  da se sprosti in okreva hitreje.

Namenjena je profesionalni in osebni uporabi. Kombinacija vibracijske in tolkalne terapije naredi masažni pištolo popoln dodatek k režimu okrevanja katerega koli športnika, terapevta ali strokovnjaka za fitnes. Za hitrejše rezultate se priporoča uporaba z Bioptronom.

Glavne koristi masaže z masažno pištolo :

  • lajša lajša bolečine v mišicah
  • lajša togost mišic
  • izboljša cirkulacijo
  • izboljša mišično gibljivost
  • razbija vozle zaradi prisiljene drže, sedenja, istih gibov

Uporablja se za različne namene: za ogrevanje oziroma pripravo na trening, po treningu za hitrejšo regeneracijo (ne dopustimo mišicam, da se po napornem trenngu zategnejo) ter tudi med samim treningom, s čimer se izboljša pretok krvi do mišic. Ima 6 različnih nastavkov, ki jih glede na področje masaže enostavno zamenjamo, s čimer ponuja precej več možnosti kot običajen masažni valj. Na zadnji strani ima LED prikazovalnik, na katerem je prikazana trenutna moč masaže – ponuja 30 hitrosti, ki jo nastavimo z gumboma na dotik. Ročaj masažne pištole je ovit v gumo za boljši oprijem. Uporaba je na lastno odgovornost.

Različni nastavki za masažo

Cena najema masažne pištole:

10 dni … 30 €
20 dni … 35 €
30 dni … 36 €
60 dni … 60 €

Poštnina v primeru pošiljanja 7 €.
V primeru najema z Bioptronom je mesečni najem samo 20 €.

Aparati so pred najemom razkuženi s PRI-MA DEZINFEKCIJSKIMI ROBČKI, ki uničijo viruse.