Zapper pro najem – bioresonanca

Obstajajo različne metode, s katerimi dosežemo ravnovesje v našem telesu. Gre za metode, pri katerih se uporabljajo električna in magnetna polja, električni tok in magnetizem, pa tudi zvok oz. glasba, svetloba in barva ter nenazadnje obredi in molitev. Cilj vseh naštetih metod je več zdravilne energije v telesu in povrnitev v harmonijo.

Kaj je Zapper pro?

Zapper pro

Zapper pro

Je slovenski aparat, ki nam s ciljno usmerjenimi frekvencami pomaga ne glede na naše stanje in počutje. Gre torej za prvi profesionalni aparat za domačo uporabo. Aparat je slovenskega porekla, katerega uporaba je enostavna in prijazna za uporabnika. Gre za aparat, ki je kompatibilen s frekvenčno listo ETDFL.

Ima praktično neomejene možnosti nastavitev oz. programiranja. Ne gre le za klasično terapijo proti parazitom, ampak človeka obravnava celostno. Deluje tako preventivno kot kurativno in pomaga pri odpravi vzrokov slabega počutja. Njegov signal je v obliki dokazano najučinkovitejšega kvadratnega vala, ki je vedno pozitiven, nastavi se na vse frekvence od 1 do milijon Hz in kar je zelo pomembno: frekvence, ki jih oddaja, so brez popačenja.

Kaj vse nam omogoča naprava Zapper-Pro?

Kot je že bilo omenjeno, nam omogoča izvajanje frekvenčnih terapij z vsemi frekvencami v razponu od 1 do milijon Hz. Terapije večinoma izvajamo po omenjeni frekvenčni listi ETDFL. Se pa pri tem ne ustavimo: izvajamo lahko terapije za podporo meridianom v našem telesu, za uravnavanje čaker in nenazadnje tudi terapije za hrbtenico oz. celo za vsako vretence posebej. Zagotovi lahko energijsko podporo imunskemu sistemu in poveča njegovo sposobnost zaščite telesa.

Poleg klasičnih terapij z bakrenimi ročkami nam Zapper-Pro omogoča tudi intenzivnejše terapije s suhim setom – na rokah in nogah hkrati. Terapije lahko izvajamo s pomočjo skalarnih valov in pulzne magnetne terapije. Dodatna podpora je omogočena z 11. harmonično resonančno frekvenco. Aparat omogoča tudi izvajanje iste terapije dvema človekoma hkrati, preko F-Gena pa vsem v radiju 5-ih metrov oddaljenosti. Naprave nam omogočajo, da terapije lahko izvajamo doma.

Pri kakšnih težavah se uporablja? Kakšen je njegov učinek na telo?

S-zapp skalarna plošča za energiziranje pijač

Zapper-Pro se uporablja tako za preventivo kot tudi kurativo in post-kurativo. Kot vedno je seveda najboljše preventivno delovanje.

Uporablja se pri okužbi z bakterijami, virusi in drugimi mikroorganizmi in sicer tako pri odpravljanju vzrokov kot tudi simptomov. Tu se seveda ne omejimo le na parazite, pač pa nam aparat pomaga tudi pri depresijah, raznih bolečinah, nespečnosti, utrujenosti, uravnavanju hormonov, pa tudi pri težjih boleznih. Celotno frekvenčno listo na približno 500 straneh najdete na  spletni strani (ETDFL).

Učinek je mnogo večji in hitrejši, če zavzamemo celostni pristop, ki vključuje primeren življenjski slog – tudi prehrana in fizična aktivnost ter duhovnost. Zgodi se, da se nekomu, ki ne spremeni svojega življenjskega stila po končanju uporabe zapperja, bolezen ali slabo počutje vrneta. To sicer lahko preprečimo s postkurativo, kar pomeni občasno/tedensko izvajanje terapij, vendar je vseeno priporočljivo delati na sebi in odpravljati predvsem vzroke slabega počutja.

Kdo vse lahko uporablja Zapper-Pro? Komu se odsvetuje?

Lahko ga uporabljajo praktično vsi, z izjemo ljudi, ki imajo srčni spodbujevalnik, defibrilator ali druge elektronske naprave v telesu. Odsvetuje se tudi nosečnicam, previdnost pa je potrebna še pri nekaterih drugih stanjih. Ljudje, ki Zapperja-Pro iz navedenih razlogov ne smejo uporabljati, lahko uporabijo S-zapp – skalarne valove, torej zappanje brez dotika.

Najem Zaper pro:

Če želite preizkusiti, kako Zapper-Pro deluje, vam ponujamo najem za 4, 6 ali 8 tednov. Tako se boste lahko prepričali, če je tovrstna frekvenčna tehnologija za vas. Naučili vas bomo, kako ga uporabljati, uporabljala pa ga bo lahko cela vaša družina večkrat na dan.

Za najboljše rezultate je priporočljivo uporabljati vsak dan vsaj 4-6 tednov. V primeru, da boste ob koncu najema zapper želeli kupiti, se bo cena najema odštela od njegove cene.

Cenik najema – vključuje praktično darilo po izbiri :

najem za 4 tedne: 150 €
najem za 6 tednov: 200 €
najem za 8 tednov: 250 €

Nakup Zapper pro:
Cena: 970 € z ddv + gratis knjiga 500 strani z vsemi frekvencami + darilni bon za 30 eur + gratis prevodne rokavice (samo za nakup pri nas)
možnost dokupiti tudi različne dodatke (prevodne rokavice, kolenčnike, S-zapp, 11th harmonic…)

zapper pro komplet
zapper pro najem