Mnenja strank o masaži

Frenk Nova, pevec, glasbenik, producentFrenk Nova, pevec, glasbenik, producent

Zaradi že več letnih bolečin zaradi poškodbe hrbta sem se odločil, da poizkusim Bemer terapijo v kombinaciji s protibolečinsko masažo hrbta. Saj so imele razne masaže in druge terapije dokaj
kratkotrajne učinke. Bil sem pozitivno presenečen nad gostoljubnim osebjem, s katerim sem se vnaprej tudi lepo posvetoval. Med samo terapijo Bemer sem si ogledal tudi kratki predstavitveni film in se podučil kako terapija deluje in učinkuje na telo. Po terapiji sem imel masažo celega telesa, ki je bila odlična, glede na izkušnje v drugih masažnih salonih.
Tisti dan dejansko nisem čutil telesa oz. bolečin, kot da bi lebdel, enako je bilo tudi še naslednja 2 tedna. Bemer terapijo lahko izvajaš 2 krat na dan, no jaz jo bom zaradi pomankanja prostega časa poskusil prakticirat, vsaj 2 krat na teden. Ob preobremenjenosti telesa pa tudi večkrat.

Katarina Podboj, Ljubljana

Pri vas sem bila deležna masaže celega telesa in bila sem zelo zadovoljna. Predvsem zato, ker imate dobro tehniko in moč. Tudi s sprejemom sem bila zadovoljna. Po masaži sem se počutila zelo osveženo in tudi malce boleče - kar je prav, ker tako vem, da je delovalo! 🙂

Paloma Varon, journalist

I had a great time with an intense and relaxing massage, which I strongly recommend. Good for stress, insomnia and just for relaxation. My compliments to the Bodizdrav team and the amazing services they offer.

Vlasta K., terapevtkaVlasta K., terapevtka

Kljub temu, da sem sama terapevtka, se rada predam tudi drugim rokam in inovativnim aparatom. Tako sem obiskala studio Bodizdrav in sem navdušena nad mladim timom, ki te z masažami znanjo sprostiti. Bemer terapija pa je bila dober občutek valovanja po mojem telesu, ki mi je pomagala pri napetih delih na hrbtu. Priporočam!

Marko Tratnik, študent

Luna sije, kladvo bije, če bi Prešernova poezija lahko opisala masažno izkušnjo, bi ji ta slovenski velikan posvetil celo odo. Pohvale celotni ekipi!

Edi Činej,  športnikEdi Činej, športnik

Sem plesni trener, koreograf in profesionalni tekmovalec v uličnih plesih. Ker moj vsakdan zahteva veliko fizičnega napora, potrebujem tudi primerno regeneracijo. Že s prvim obiskom studia „Bodizdrav“ sem bil zelo pozitivno presenečen in zadovoljen. Navdušilo me je osebje, saj so mi znali na povsem enostaven način podati strokovne napotke. Prostor in kombinacija različnih storitev ponuja hitrejšo ter učinkovitejšo regeneracijo. Terapija Bemer  z masažo, je v veliki meri pripomogla tudi k okrevanju mojih ramenskih vezi po poškodbi. Hvala za fantastično izkušnjo, katero bom zagotovo še ponovil. Za kakršnekoli športne in tudi zdravstvene nasvete priporočam obisk.

Andrej K.

Masaža je bila odlična, pa tudi ambient je zelo prijeten, sproščujoč, na trenutke sem skoraj zaspal...popoln odklop in čista sprostitev! Se kmalu vidimo. 🙂

Suzana R., LJ

Masaža je bila super. Zelo sproščujoče. Toplo priporočam.

Jani Kozina, LjubljanaJani Kozina, Ljubljana

Super je bilo! Sproščujoče in navdihujoče. To si je treba večkrat privoščiti.

Nuša P. Lesar, TV voditeljicaNuša P. Lesar, TV voditeljica

Samo še en dokaz več, da dober glas seže v deveto vas. Iz Ribnice pridem v Ljubljano samo zaradi te masaže 🙂 Resnično ena najboljših masaž, kar sem jih kdaj doživela. Le tako naprej!

Pika Nikolov, kolumnistka

Zahvaljujem se za terapevtsko masažo, ki je razblinila bolečine v vratu. Nekoliko sem dvomila, da bo že en obisk pomagal in z veseljem javljam, da je pekoč občutek v celoti izginil:) Toplo priporočam!

Tea ZupančičTea Zupančič

Prejšnji teden sem bila prvič pri vas na masaži.  Moram reči, da je bila super in da je osebje prijazno. Vas že priporočam dalje in kmalu se spet vidimo 🙂

Andrej S. (Ljubljana)

Imel sem bolečine v hrbtu zaradi sedenja več dni za računalnikom, pisal sem diplomsko. Poklical sem in bil naslednji dan že na masaži, ful mi je dobro delo. Bolečin pa skorajda ni več...Hvala!!

Andreja Kravanja
Včeraj sem bila pri vas na masaži celega telesa in moram pohvaliti vašo maserko Radmilo, danes se počutim odlično. Ker imam kar nekaj težav z bolečinami v vratnem delu hrbta, se bom vsekakor še vračala k njej na masažo. Hvala vam še enkrat.

 


V kolikor ste bili zadovoljni s terapijo lahko napišete mnenje:
* obvezno polje

Dovoljene priponke (jpg,jpeg)
Max velikost 1mb