Najem sesalnika za globinsko čiščenje in odstranjevanje pršic v vzmetnicah- jogijih

Kakšne so prednosti, ki jih ponuja suho globinsko čiščenje vzmetnic z UV ?

Sesalnik za pršice z UV lučko

– pršice in drobni prah so v celoti odstranjeni,
– UV ubije bakterije, ki se naberejo na površini jogija,
– manj prahu v spalnem okolju in s tem manj alergij,
– brez močenja površine.

Se sprašujete kaj vam vedno znova povzroča alergijske reakcije ? Je vaša koža v slabem stanju ? Ima vaš malček oslabljen imunski sistem in je vedno znova nahoden ?

Naj vam omenimo, da se kar 2 milijona pršic skriva in razmnožujejo v raznih otroških igračah s polnili, vzmetnicah, odejah, vzglavnikih, zofah,.. kar posledično ogrožajo zdravje vašega otroka, maši pore in pospeši staranje kože.

Da bi se izognili nepotrebnim nevšečnostim vam sedaj predstavljamo najnovejši ročni sesalnik, ki vam pri tem ponuja odlično rešitev za odpravo nezaželene nadloge, saj je opremljen z napredno tehnologijo, ki v pičlih 5-ih sekundah segreje zrak v notranjosti na 60° (simulacija toplote sonca) ta pri sesanju vzmetnic in ostalih površinah s pomočjo 253,7nm UV valovne dolžine globinsko prodre v notranjost ter tako hitro in uspešno odpravi z pršicami in nezaželenimi bakterijami.

Pri odpravljanju nesnage mu je v pomoč nova generacija visokozmogljivih motorjev, tako se lahko pohvali s 700W močjo, tišjim delovanjem, energijsko varčnostjo ter izjemno 99.9% učinkovitostjo. Opremljen je s 6 stopenjsko ciklonsko filtracijo, ki učinkovito odvaja prah in delce iz zraka: prva filtracija se tako opravi v sami posodi za prah, sledi filtracija skozi fino jekleno mrežo skozi katero preide v patentirano dvo-ciklonsko filtracijo, nadaljuje se nato v HEPA stopnjo in MIF filtracijo ter zaključi z zadnjo fazo pri čemer se filtracija opravi skozi fino gobico.

Da je učinkovitost sesalnika proti pršicam še na višjem nivoju poskrbi patentirana 45-milimetrska široka električna valjčna ščetka zasnovana iz mehkega gumijastega traku in antistatičnih vlaken, tako je poleg čistoče poskrbljeno tudi da se vaše odeje in žimnice pri tem ne poškodujejo. Ščetka se pri svojem delovanju hitro vrti in tepta površino ter tako temeljito odstrani nesnago, kos pa je tudi odstranjevanju dlak in las brez kakršnegakoli zapletanja. Pri sami uporabi so vam na voljo trije načini uporabe in sicer: UV delovanje skupaj z sesanjem, teptanje in sesanje ali UV delovanje, teptanje ter sesanje.

Za konec naj omenimo, da je izdelek opremljen z Britixh Allergy Foundation certifikatom za odstranjevanje pršic in bakterij, njegova uporaba in vzdrževanje pa sta izjemno enostavna saj se lahko vse njegove dele z lahkoto odstrani in opere.

Sesalnik si izposodite za domov ter si tako z majhnimi stroški očistite jogije in kavč. Ceno najema delite med vsa ležišča in boste dobili resnično ugodno ceno čiščenja. Čistilni servis vam za 1 vzmetnico zaračuna tudi do 70 eur.

Najem ni možen!