Kakšna je vloga magnetno resonančne stimulacije na področju medicine?

Magnetno resonančna stimulacija ima dokazane učinke na področju zdravljenja pri bolečinah, boleznih in preventivi. Kronične bolečine, bolezni povezane z dolgotrajnim stresom, na področju ortopedije, pa vse do težav z zobmi ali ginekoloških težav – na praktično vseh področjih kaže magnetno resonančna stimulacija pozitivne učinke.
Preverite celoten seznam (preko 140) poškodbenih in bolezenskih indikacij, pri katerih Vita-life R-system nudi učinkovito pomoč.
Na voljo je tudi Klinični priročnik za uporabo R-systema”, v katerem so na osnovi klinične prakse podrobno opisane prednosti in delovanje Vita-life R-systema, pa tudi optimalne nastavitve posameznih aplikatorjev (glede na klinične izkušnje), nasveti, metode, trajanje, jakost in pogostost izvajanja terapij pri vsaki od naštetih bolezenskih indikacij.
Učinki so znanstveno dokazani. Uporablja se kot podporna terapija v procesu zdravljenja po poškodbah in operacijah, kot dopolnilna terapija v klasični medicini, v vse večji meri pa tudi na področju preventivne skrbi za zdravje.
Posted in .