Odpravite gubice in gube s svetlobno terapijo bioptron proti staranju

Na milijone ljudi po vsem svetu uporablja BIOPTRON za neinvazivne kozmetične postopke s svetlobno terapijo, ki jim omogoča mladosten videz. Švicarski BIOPTRON je bil razglašen za najboljši pripomoček proti staranju na Evropskem kongresu estetske medicine in medicine proti staranju v Parizu.

Več mednarodnih strokovnjakov je predstavilo učinke svetlobne terapije na konferencah proti staranju v Londonu, Parizu, Monte Carlu, Varšavi in Bukarešti in prikazalo, kako polarizirana svetloba BIOPTRON, ki prodre v kožo, klinično dokazano zmanjšuje gubice in gube, povečuje čvrstost in elastičnost kože in zgladi polt, kar vodi do zdrave in mladostne kože.

Klinične raziskave so dokazale, da BIOPTRON spodbujajoče deluje na določene celice kože, znane kot fibroblasti, ki proizvajajo kolagen in elastin. Varna in neinvazivna terapija s svetlobo v samo desetih minutah na dan zmanjša gube brez stranskih učinkov.

Do sedaj je bilo možno izkoristiti prednosti terapije le v salonu ali pri zdravljenju na klinikah. Zdaj pa lahko vidno obnovite sijaj obraza, zmanjšate pigmentne madeže, izboljšate teksturo kože in zgladite trdovratne gube – vse to iz udobja lastnega doma. Po samo deset minutni uporabi na dan boste dosegli neprimerljive rezultate, saj svetloba prodre globoko v kožo in neprenehoma obnavlja kolagen. Napredno tehnologijo BIOPTRON je mogoče kombinirati s kozmetičnimi kremami, s čimer dosežete še boljšo mikrocirkulacijo in čvrsto, sijočo kožo v samo dveh tednih. Izposodite si napravo pri nas.

Posted in Novice and tagged , , , , , , , .