Bemer terapija krepi imunski sistem- zmaga za zdravje

Nova Bemer terapija krepi imunski sistem

Delujoče kroženje najmanjših krvnih žil v človeškem telesu, (mikrocirkulacija) ni le odločilen dejavnik za splošno zdravje, ampak tudi pomoč belim krvnim celicam, da opravljajo svoje življenjsko pomembno delo v imunskem sistemu.

Tesno sodelovanje z raziskovalno ekipo “Inštituta za mikrocirkulacijo – Berlin”, ki ga vodi univerzitetni docent dr. med. Rainer Klopp in Bemer Int. AG, je prineslo uspešno in učinkovito stimulacijo cirkulacije v teh najmanjših krvnih žilah s posebnimi fizičnimi dražljaji in s tem odločno podporo imunskemu sistemu, posledično pa to pomeni skrajšanje procesa samozdravljenja telesa in zmanjšanje bolečine.

Bolje delujoča cirkulacija pomeni tudi izboljšanje delovnih pogojev za bele krvne celice. Njihova vloga v telesu je tako rekoč “krvna policija“, saj ga varujejo pred okužbami in so varovalka pred infekcijami in raznimi tujki v telesu. To so med drugimi bakterije, virusi, tumorske celice, toksini, črvi, glive.

Zimski čas je čas za okužbe

Vreme v jeseni in pozimi je mrzlo, vetrovno in deževno, ki lahko oslabi naše telo. Bivanje v zaprtih prostorih, ogrevanih s suhim zrakom povzroči, da se sluznica lahko izsuši in se zato ne more učinkovito boriti proti kužnim elementom. Kot rezultat, lahko bakterije in virusi lažje vstopijo v telo in v večjem številu. Iz tega razloga se mora naš imunski sistem bolj ali manj neprekinjeno boriti v jeseni in pozimi in pogosto to bitko tudi izgubi.

Kako Bemer terapija lahko pomaga okrepiti imunski sistem

Bemer zdravljenje izboljša lastnosti belih krvnih celic in njihovo sposobnost odzivanja. Poleg tega se imunski-sistemlahko telesna rezerva lastnih belih krvnih celic v bezgavkah in vranici lažje sprosti v kri, če je to potrebno. V večjem številu so lažje sposobne opravljati svoje naloge v imunskem sistemu. Še posebej v jesenskem in zimskem času je pogosto potrebno njihovo delovanje.

Seveda pa je Bemer terapija zelo uporabna tudi na drugih področjih kot npr. koristna zdravstvena preventiva; podpira zdravilne in regenerativne procese in deluje kot dopolnilno zdravljenje kroničnih bolezni in degenerativnih stanj. Tudi v primerih, ko so izčrpane vse možnosti za zdravljenje, so možni uspehi. Bemer terapija se uporablja pri vrhunskih športih kot tudi v poslovnem okolju za izboljšanje duševne in telesne sposobnosti.

 

Posted in Novice and tagged , , .