Prehransko testiranje intolerance iz vzorca las

Prehransko testiranje intolerance na živila iz vzorca las

Razvili smo najbolj celovita, neinvazivna testiranja na svetu. S pomočjo biotehnologije v našem varnem in hitrem postopku uporabimo vzorec vaših las, ki ga testiramo, da dobimo natančne rezultate za vas.

Potrebujemo samo en vzorec vašega lasu in s pomočjo naših obsežnih sistemov vam bomo rezultate poslali po e-pošti v 10 delovnih dneh. V vaših rezultatih bodo prikazane vse snovi, pri katerih je bila ugotovljena intoleranca v višini 85 % ali več. Po opravljenih na tisoče testiranjih smo ugotovili, da 85 % predstavlja tisto točko, pri kateri se začnejo kazati simptomi intolerance.

Na podlagi našega inovativnega testiranja v enem koraku lahko pripravimo izčrpno poročilo, sestavljeno iz petih delov:

  • Predstavitev vaših rezultatov, ki pojasnjuje, natančno kaj morate storiti
  • Snovi, ki so prikazane v vaših rezultatih
  • Kje najdemo te snovi (tj. iz kje izvira določeno drevo ali kateri izdelki vsebujejo določeno kemikalijo)
  • Hranila, ki jih v vašem telesu primanjkuje (izbirno)
  • Svetovanje glede vaših posamičnih rezultatov

Testiranje intolerance

Naše najpriljubljenejše testiranje: vzorec vaših las testiramo za 600 različnih živilskih in neživilskih snovi. Snovi, ki dosežejo rezultat 85 % ali več, so označene kot potencialni vir intoleranc.

Prehransko testiranje

Zdaj vključuje brezplačne nasvete glede prehrane. Naše testiranje identificira ključna hranila, ki jih v vaši prehrani morda primanjkuje. Trenutno lahko identificiramo do 80 hranil.

 

Testiranje zastrupitve s kovinami

Prejeti vzorec lasu testiramo za 24 edinstvenih kovin. Kovine lahko zaužijete ali jih telo absorbira in so običajno spregledane kot potencialni katalizatorji za intolerance.

testiranje intolerance na živila

Testiramo lase. Ta metoda je manj invazivna.

Za razliko od testiranja krvi in urina – kjer lahko na rezultate vplivajo vaš zadnji obrok, stres ali drugi dejavniki, pa na testiranje las ti dejavniki ne vplivajo, zato lahko lasje informacije hranijo dlje časa. Te informacije nato uporabljamo za testiranje in vam lahko zagotovimo jasno predstavo o vaših intolerancah.

Lasje so odlična metoda za testiranje intolerance zaradi več razlogov, ki vključujejo:

  • Je manj invazivno – potrebujemo samo majhen vzorec vaših las.
  • Testiramo lahko več snovi – pri krvnih testih lahko običajno testiramo samo manjši izbor snovi, z le nekaj prameni las pa lahko testiramo za 600 različnih snovi
  • Hitrejše – testiranje je končano hitro in učinkovito, saj je testiranje las veliko hitrejši postopek kot testiranje krvi.
  • Las se ne pokvari – ko je vzorec krvi ali urina odvzet, se začne kvariti. Las hrani informacije v svoji strukturi in nanj ne vplivajo zunanji onesnaževalci.
  • Stroškovno učinkovito – zaradi vseh navedenih razlogov je testiranje las veliko cenejše od testiranja krvi, kar nam omogoča, da te prihranke prenesemo na svoje stranke v obliki izjemno konkurenčnih cen.

Več informacij in naročilo testiranja dobite na uradni strani izvajalca. Kliknite na pasico:

  Koda za 20% popust: ” bodizdravtest ” – popust je časovno omejen!

Posted in Novice.